Se trenutno dogaja
Featured Izpostavljen

konS modul ≡ Maribor 2022: Festival delavnic

Modna hiša

Festival delavnic - raziskovalni poligon na presečišču umetnosti znanosti in tehnologije - bo zabaven superdogodek. V sodelovanju s Kulturnim dnevnikom, pod okriljem projekta konS in v izvedbi partnerske organizacije MKC Maribor, v Modni hiši pripravljamo malo morje raziskovalnih in ustvarjalnih otokov.

Featured Izpostavljen

Jazz ‘ma mlade 2022 // drugi petek

Židovski trg

Festival Jazz 'ma mlade med 3. in 17. junijem 2022 šestič združuje ljubitelje jazz glasbe, umetnosti, vina in kulinarike. Mestu in širši publiki predstavlja mlade perspektivne umetnike ter z dogajanjem bogati Kulturno četrt Židovska, pomembno kulturno dediščino mesta Maribor.

Recurring

Kreativni studio za otroke in starše / konS + Nagib

Otvoritvena dneva novega celoletnega interdisciplinarnega programa za predšolske otroke in starše, Koroška 18, Maribor

Od 8. aprila naprej se vzpostavlja Kreativni studio OS, prvi interdisciplinarni studio za otroke in starše (predšolskih otrok), kjer se bodo otroci in starši svobodno in odprto vključevali v različne ustvarjalne procese in preizkušali sodobno-umetniške prakse

modul ≡ Fon:Drašler:Kobal

improvizacijski koncert v Modni hiši Maribor

Prvi teden Festivala delavnic zaključujemo z edinstvenim improvizacijskim koncertom mojstrov eksperimentalnih elektronskih zvokov: popotovanje po zvočnih pokrajinah z Andrejem Fonom, Vidom Drašlerjem in Andrejem Kobalom.