Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

RISBA PO ŽIVEM MODELU, 15+

28. januarja, 2022 17:00 - 19:00

|Ponavljajoči dogodek (pokaži vse)

An event every week that begins at 17:00 on petek, repeating until 13. maja, 2022

80€
28.1.2022 @ 17:00
Vetrinjski dvor
Vsak petek razen šolskih počitnic in praznikov

VSAK PETEK, 17.00-19.00

RISBA PO ŽIVEM MODELU, 15+

z akademsko slikarko Aljo Krofl

Šola likovne umetnosti je celoletno izobraževanje, ki začetnikom in tistim s predznanjem nudi celovito in poglobljeno obravnavo likovne teorije, spoznavanja različnih risarskih in slikarskih pristopov, osnove in nadgradnjo risanja, slikanja, viziranja, prostorskih ključev, krokijev, skic, mešanja barv, risanja in slikanja po živem modelu. Pod strokovnim vodstvom bomo spoznavali dela in življenje mojstrov in mojstric likovne umetnosti skozi zgodovino, obiskali razstave in se učili vrednotiti
likovna dela. Umetniško izražanje zahteva celega človeka in poznavanje mnogoterih področij, ki jih bomo odkrivali skozi pogovore. Anatomija, filozofija, fizika, matematika, poezija … naša šola so poglobljena druženja, ki odpirajo nove svetove in povezujejo.

Tečaj je namenjen mladim in odraslim, začetnikom in tistim, ki želijo svoje znanje risbe in slike nadgraditi oziroma se pripraviti na sprejemne izpite na likovnih šolah ali Akademiji.

Cena za tečaj je 80 EUR/mesec

PRIJAVA: Zavod Mars Maribor

Udeleženci delavnice prejmejo vse potrebne materiale, napotke in spodbudo za delo. Obvezne so prijave. Število mest je omejeno na 7. Minimalno število za izvedbo aktivnosti je 5 oseb. Za udeležbo na aktivnostih je potreben PCT oz. veljavni ukrepi vlade za zajezitev epidemije. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. Ravnamo odgovorno do sebe in drugih.


Organizira: Zavod MARS Maribor 


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
28. januarja, 2022
Čas:
17:00 - 19:00
Cena:
80€
Kategorija:

Prizorišče

Vetrinjski dvor

Organizator

Zavod MARS