Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

TEČAJ SLIKARIJE, RISARIJE, IGRARIJE 5+

28. januarja 15:30

|Ponavljajoči dogodek (pokaži vse)

An event every week that begins at 15:30 on petek, repeating until 27. maja, 2022

30€

VSAK PETEK, 15.30-16.30

SLIKARIJE, RISARIJE, IGRARIJE 5+

z akademsko slikarko Aljo Krofl in z likovno pedagoginjo Manjo Jerič

Celoletno ustvarjalno raziskovanje, ki otrokom nudi spoznavanje različnih risarskih in slikarskih pristopov, osnove risanja, slikanja, risanja krokijev, skic, mešanja barv in spoznavanje materialov. Pod strokovnim vodstvom bomo skozi igro spoznavali risarske in slikarske pristope z interdisciplinarnim povezovanjem pa še druge vizualne oblike izražanja, kot so performansa, land arta, kiparstvo in drugih oblike ustvarjanja. Vsebine in metode dela bodo prilagojene starostni stopnji.

Umetniško izražanje zahteva celega človeka in poznavanje mnogoterih področij, ki jih bomo odkrivali skozi pogovore. Naša šola ponuja neobremenjen stik z ustvarjanjem in spodbuja otroka k raziskovanju materialov in orodij.

Cena za tečaj je 30 EUR/mesec

PRIJAVA: Zavod Mars Maribor

Udeleženci delavnice prejmejo vse potrebne materiale, napotke in spodbudo za delo. Obvezne so prijave. Število mest je omejeno na 10. Minimalno število za izvedbo aktivnosti je 5 oseb. Za udeležbo na aktivnostih je potreben PCT oz. veljavni ukrepi vlade za zajezitev epidemije. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. Ravnamo odgovorno do sebe in drugih.


Organizira: Zavod MARS Maribor 


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
28. januarja
Čas:
15:30
Cena:
30€
Kategorija:

Prizorišče

Vetrinjski dvor

Organizator

Zavod MARS