Loading Dogodki

« Vsi dogodki

Razstava likovnih del “Maribor in umetniki”

15. maja 18:00 - 15. junija 18:00

Razstava likovnih del “Maribor in umetniki”

Cena vstopnice: Vstopnine ni

Razstava likovnih del »Maribor in umetniki« ustvarjenih na dobrodelni  likovni koloniji, ki je bila v organizaciji Lions kluba Maribor Piramida.


Lions klub Maribor Piramida bo v septembru 2024 organiziral dražbo likovnih del, celoten izkupiček pa bo namenjen štipendijskemu skladu za nadarjene otroke iz socialno ogroženih okolij.

Lions klub Maribor Piramida je eden izmed prvo ustanovljenih Lions klubov v Sloveniji in letos obeležuje 30. obletnico delovanja. V svoji 30-letni zgodovini so izvedli in podprli več kot 100 različnih akcij ter projektov, s katerimi so pomagali tako posameznikom kakor tudi različnim društvom. Skupno so za nabavo opreme za slepe in slabovidne, gluhe in naglušne ter invalidne osebe, za štipendiranje nadarjenih otrok in za pomoč osebam iz socialno ogroženih okolij donirali že več kot 360.000 €. Vsa zbrana sredstva iz naslova sponzorstev, donacij bodo namenjena izključno za izvedbo dobrodelnih in humanitarnih projektov, ki jih v Lions klubu Maribor Piramida izvajajo s vso skrbnostjo za ljudi, ki nezavidljivih okoliščinah potrebujejo pomoč.

 

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Začetek:
15. maja 18:00
Konec:
15. junija 18:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Vodni stolp

Organizator

Narodni dom Maribor