Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Razstava: December z iskrenim pristopom

26. novembra, 2021 10:00 - 31. decembra, 2021 21:00

Mestna občina Maribor, Galerija Media Nox in MKC Maribor vas decembra v sklopu programa Čarobnega Maribora vabimo na razstavo fotografij Karin Rošker, ki si jih lahko ogledate na oknih zapuščenih stavb na Koroški cesti in Slovenski ulici v Mariboru.

Projekt je predstavljen na fotografijah, ki ponazarjajo božični duh – z barvami, okraski in ljudmi, ki so sami resnični okras božiča. Toplina in ljubeči odnosi zaznamujejo sezono.

Bližnje fotografije toplih in mehkih oblačil, pordelih nosov in nasmejanih lic. Bližina, dotik in objem, stik, ki ga pogrešamo. Prijaznost, hvaležnost in radodarnost. Lepota znotraj in zunaj. Spomini in zaključki. December z iskrenim pristopom.

Kuratorka: Sara Nuša Golob Grabner

O UMETNICI

Karin Rošker (1995) je fotografinja in grafična oblikovalka, ki prihaja iz Radelj ob Dravi. Trenutno zaključuje magistrski študij grafičnega oblikovanja na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani.

Zanima jo predvsem konceptualno izražanje. Fotografija je najpogosteje njen medij izražanja.

Njena dela so bila razstavljena in nagrajena v okviru domačih in tujih festivalov, razstav ter fotografskih in grafičnih natečajev. Pojavljajo se tudi v številnih publikacijah.

Portfolio: https://karinrosker.com/

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Začetek:
26. novembra, 2021 10:00
Konec:
31. decembra, 2021 21:00
Kategorija:

Prizorišče

Maribor