Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

SAMOVODEN SPREHOD: PARKPLAC

26. novembra, 2021 00:00 - 28. decembra, 2021 00:00

Poleti v njem iščemo prijeten hlad in senco, jeseni nabiramo divje kostanje ter opazujemo barvanje listov, pozimi delamo snežake in spomladi opazujemo, kako se narava znova prebuja. Kadarkoli nam zadiši po miru in naravi, je mestni park pravo mesto, kjer si lahko odpočijemo od mestnega vrveža.

Mariborski mestni park pa je več kot le sprostitev, namenjena samo nam; v njem so svoj dom našle tudi številne vodne ptice, ribe, želve in mnoge druge živali, ki jih lahko z nekaj sreče hitro opazimo. Pa kar 100 različnih listavcev in iglavcev je v parku kot tudi mnogo ostalih skrivnosti, ki jih lahko nekaj najdemo tudi z našim Lovom na zgodbo. Po parku se boste lahko sprehodili na nekoliko drugačen način. Od točke do točke vas bodo usmerjala navodila, rešiti pa boste morali tudi nekaj nalog.
Brez skrbi, niso težke, zagotovo se boste zraven naučili kaj novega, upamo pa, da se boste tudi dobro zabavali.

Lov na krone izvajate samostojno, med 26. 11. in 28. 12. 2021. Potrebujete le rezervacijo paketa.

Kako do svojega Lova na zaklad? Na e-naslov info@rajzefiber.si ali po telefonu 05 90 21 519 nam sporočite, na kateri sprehod bi se radi podali, pridni vilinci vam bomo pripravili paket, ki ga boste prevzeli v prostorih Rajzefibra in vaša mestna dogodivščina se bo lahko pričela.

Število lovov na zaklad je omejeno.

* * *

Udeležba je možna le ob izpolnjenem pogoju PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Dogodki bodo potekali v skladu z navodili in priporočili NIJZ in ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe z virusom covid-19.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Začetek:
26. novembra, 2021 00:00
Konec:
28. decembra, 2021 00:00
Kategorija:

Prizorišče

Maribor CENTER Maribor

Organizator

Rajzefiber