Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Hamo & Tribute 2 love – Akustično

6. marca 20:00

Cena vstopnice: 27 EUR – 31,90 EUR

Koncerti Hamo & Tribute 2 Love so vedno poslastica za glasbene bluz rock sladokusce, sploh kadar na oder sedejo z akustičnimi inšturmenti. Takrat se zavijejo v intimno govorico glasbe in nič ne boste začudeni, če boste v neki točki koncerta šepetaje peli refren skupaj s celo dvorano. Mojstri dinamike, bluzovske pripovedi, komedije, včasih surove iskrenosti in predvsem vedno nasmejani in odprtih src, vas ne bodo pustili ravnodušnih. »S koncerta boste šli boljše volje, kot ste prišli.« Radi komentirajo svoj moto.

Petdeset koncertov na leto, že skoraj polnoletni staž, v katerem skoraj ni dvorane, ki je nebi razprodali in nasmejali. To so izkušnje, ki jih premorejo le redki domači izvajalci.

Preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je z leti postala njihova znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kvalitete. Koncert za tiste z okusom.

Slišali boste stare in nove uspešnice, vmes pa kakšno, ki ste jo poznali, pa morda niste vedeli da je njihova, saj so kot ekipa podpisani pod skoraj tromestno število pesmi, šest studijskih albumov, štiri vinike, Hamo in ostali soborci, pa vsako leto poskrbijo za kopico sodelovanj in projektov s kolegi in kolegicami iz drugih glasbenih kolektivov.

Če boste na koncertu prvič ali pa petdesetič, boste prav ta koncert slišali prvič, ker je vsak njihov koncert povsem drugačen.

Nakup kart


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
6. marca
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Organizator

Narodni dom Maribor