Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Coda vocal camp

3. junija, 2022 - 5. junija, 2022

180€

Coda Vocal camp je češnjica na torti naših 17-letnih izkušenj poučevanja solo petja. Naši trije izkušeni mentorji vam bodo ob podpori priznanih slovenskih glasbenikov pomagali dvigniti pevski nivo, pridobiti izkušnjo skupinskega muziciranja in uvid v profesionalno pevsko udejstvovanje.

Skupaj z Alienom Andrejem Partljičem, Tino Ritlop in Nino Fajertag se boste poglobili v izbrani stil neklasičnega petja. Na našem pevskem programu lahko izbirate med jazz, pop in rock petjem. V kotizacijo so vključena vsa gradiva in prehrana. Za pevke in pevce izven Maribora je opcijsko na voljo tudi prenočišče.

PROGRAM

Logistične informacije

Coda Vocal camp je zasnovan za pevke in pevce, ki se že udejstvujete v skupinskih zasedbah (zbori) in individualno (solo petje). V primeru premajhnega števila prijav bo camp odpovedan oz. prestavljen. Prijava je potrjena ob plačilu kotizacije.

Vocal camp bo potekal v mariborskem Hostlu Pekarna. Za pevke in pevce izven Maribora omgočamo prenočitev v hostlu – odločitev ustrezno označite v prijavnici. Cenik prenočišč je na voljo tukaj. Kotizacijo in morebitno nastanitev je mogoče poravnati s turističnim bonom 21.

 

Podrobnosti

Začetek:
3. junija, 2022
Konec:
5. junija, 2022
Cena:
180€
Kategoriji:
,
Spletna stran:
https://www.kud-coda.org/coda-vocal-camp/

Organizator

KUD Coda

Leave a Comment