#Ofsajd 37: Modna pista


Pa smo prišli. Malo. Do konca! Gotovo je, gotovo. Da bo Olimpija prva, sva s Klemnom že vedela, v Ljubljani pa so vendarle morali na lastne oči videti, če je vse to res. In je. Žiga Pučko, še en prekotrojanski gost, vam bo opisal, kako je bilo v Stožicah in na “Kongrescu”. Bolj bi rajali tudi v Kopru, kjer so uspeli obstati, ampak…

Tokratna oddaja ima fokus kanček bolj na Mariboru, kot smo tudi napovedali, vendar žal nismo dobili želenih gostov. Ne še, jih pa vztrajno čakamo, medtem ko čitamo transparente in čakamo na nove kreacije morebitnih novih obrazov na modni pisti. Zakaj in kako, vse to lahko izveste v oddaji. Kar pridno poslušat. Kot ste zadnjo, rekordno poslušano oddajo, čez jurja je šlo s Sebastijanom Cimerotićem in Marijanom Pušnikom [res hvala tako njima kot vam].

Ker smo, tako Srečko Katanec, novinarsko na evropski ravni, boste izvedeli vse datume za naprej. Ja, za naprej, kaj-pa-te. Ni premora za Ofsajd, morda je to konec prve sezone za naš in vaš podcast, ki se je v PLTS vrgel po 9. krogu 25 sezone. Ki je namenjena tudi vam, saj na koncu s Klemnom ne prečesava zgolj vse uradne lestvice, temveč se zahvaliva tudi vsem najbolj zvestim poslušalcem, ki boste slej ko prej [bomo nekaj že nagruntali] prejeli artikle, ki sta nam jih v tej sezoni poslala Krško in Domžale [hvala obema!].

P.S.: Ofsajd #38 bo na sporedu predvidoma že v četrtek, 25. maja, ko bomo obdelali finale pokala med Celjem in Mariborom ter pokukali reprezentanci naproti [in kvalifikacijam za PLTS]. Hvala vsem!

***
RUMENI KARTON: Kanal A za pozno prestavitev na zgodnji termin, ki je itak bolj sedel, vendar se je pokazalo, kaj vse bi se storilo za gledanost.

RDEČI KARTON: Kopru, ker očitno presoja, kdo lahko pride na stadion in kdo ne [tisti z mnenjem].

HEROJ KROGA: Neimenovani navijač Maribora na Planet tv, vsi poslušalci in predvsem navijači, ki ste obiskovali tekme [še zlasti gostujoče].

UGOVARJANJE KROGA: Nik Razboršek, nevtralni fuzbal navdušenec, ki se bo kmalu razgovoril o tem, kako je nevtralno spremljati boj Olimpije in Maribora. Ter Slaviša Stojanović, ki nas je poklical in bo kmalu naš gost.

GOL KROGA: Janez Pišek [Celje] za prekrasen lob proti Rudarju; Leo Štulac [Koper] za prosti strel za obstanek; Gregor Bajde [Maribor] za pa-naj-že-nekdo-kresne goljačino; Andrej Kotnik [Gorica] za podobni, a še bolj neubranljiv gol… Ni. Da ni.

IGRALEC KROGA: Leo Štulac [Koper], ker je njegov gol Kopru zagotovil obstanek.

***
ZAPISNIK

Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem, naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. Sva na facebooku,predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si. Tja lahko tudi pišete, če bi radi podprli [več o tem kmalu!].

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!]. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip! Pa Vijolčni Bajti za spodbudo!

***
Posebna zahvala vsem gostom v sezoni 2015/16…

Janez Borovnica, Primož Cirman, Andrej Miljković, Miran Vuk, Miha Penko, Dejan Toplak, Matej Oražem, Marko Godnjavec Jizah, Tomaž Lukač, Tomaž Petrovič, Jernej Javornik, Urban Kramar, Aleksander Holiga, Uroš Kogal, Peter Dominko, Marko Nikolić, Uroš Šoštarič, Matevž Stepišnik, Žiga Kos, Matjaž Šalamun Šalca, Rok Maver, Amadej Žerak, Toni Gruden, Žiga Zupanič, Matjaž Homar, Mladen Dabanovič, Matjaž Križaj, Igor Kovačič, Sarah Ljubijankić, Sebastijan Cimerotić, Marijan Pušnik, Žiga Pučko!

***
In še gigantska zahvala…

Adela, Jan, Dejan, Denis, Buha, Matej… In vsakemu, ki si je vzel čas in v tej sezoni poslušal Ofsajd! Mi. Smo. Ofsajd!