#Ofsajd 35: Ni še konec, ne!


Ofsajd #35 • Ni še konec, ne!

Nope, nak, a-a. Ni. Ni. Še. Konec. Ne! To začetek je? Morda, mogoče, morebiti. Kakšen derbi, a? Nepozabno. Toliko dogajanja, da… Smo dali tokrat več besede našemu in vašemu Klemnu, ki je prvič novinarsko izkusil derbi. Ha! Skušala sva zajeti čim več, ker se je res toooooliko dogajalo.

Sicer pa sta gosta Matej Klinc – Klino, zdaj že redni prekotrojanski gost, in Sarah Ljubijankić, trenutno najbolj prepoznavna nogometašica v državi.

Več o tem, zakaj je petkov termin v Zavrču najbolj ustrezal selektorju Srečku Katancu, kako sta Belima in Valencia plesala v Velenju, kako Krško nima sreče z vremenom in o tem, kako pester boj je ne samo za obstanek v PLTS, temveč tudi za napredovanje v pa v Ofsajdu 35!

***
ZAPISNIK

Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem, naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si. Tja lahko tudi pišete, če bi radi podprli

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!]. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip! Pa Vijolčni Bajti za spodbudo!