#Ofsajd 34: Oni gori < oni doli


Klemen je nazaj! Olimpija pa spredaj. Ha! Najbolj raztegnjeni 32. krog je raztegnil dvoboje na lestvici kot čunga-lungo in kot kaže bo vse kulminiralo v 33. krogu!

Zato je Ofsajd prvič spregovoril z Mladenom Dabanovičem [Maribor, Rudar, Drava / Slovenska reprezentanca] o tem, kako je kaj v 2. SNL, kako vidi dvoboj med Olimpijo in Mariborom, zakaj je staršem najtežje, če se ta mali odloči za golmana in kako se je kaj znašel na Twitterju [najdete ga pod @mladen1309; prav tako premierno pa je naš gost tudi Matjaž Homar, ki ga na Twitterju najdete pod @Gospod_profesor, vnetega spremljevalca in navijača Olimpije, ki se mu še na ŽAK-u vse to, kar se dogaja zdaj, še sanjalo ni.

Na facebooku ste med drugim odgovarjali na našo anketo [Nino je na vprašanje, koga bi rad videl v studijskem delu v Stožicah, odgovoril “smeškota Klemenčiča – mimogrede, na njegovo gostovanje še čakamo, za Natašo Gavranić so nam sporočili, da je precej zasedena], ki jo še vedno najdete, na twitterju ste si pa zaželeli, da bi derbi sodil Damir Skomina [vaša naslednja želja je bil “vseeno mi je”, ki je zbral več glasov od Mateja Juga]. Vse bo torej kulminiralo v soboto, spremljajte na facebooku obvestila Ofsajda. Čaka nas večni derbi, posavski derbi, za Evropo derbi in še marsikaj.

Vsi na derbi! In na stadione! Napeto je.

***
RUMENI KARTON: Rodolfo Vanoli. Njegova ekipa vodi z 2:1, on vrže plastenko vode, kar je bila kataklizma njegovega premiernega vodenja Olimpije, in je izključen. Zdaj bo na derbiju ekipo očitno spet vodil Dejan Kopasić?

RDEČI KARTON: Varnostniki/redarji. V Celju smo novinarji morali prositi gledalce, ki so se znašli na novinarski tribuni, če lahko gredo drugam, a so rekli, da je gužva – na polpraznem stadionu. V Kopru bi bilo pa bolje, če bi gostujoče navijače na glavni tribuni fizično ločili od domačih.

HEROJ KROGA: Vseh 1.300 gledalcev, ki so prišli na Stadion Matija Gubec v Krško v snegu! Vi ste PLTS! Pohvale vsem in vsakomu posebej!

UGOVARJANJE KROGA: Green Dragons za iniciativo, ki se snuje za pravila na gostujočem navijaškem sektorju; ter Matija za vprašanje o nekaterih naših tehničnih težavah.

GOL(I) KROGA: Mate Eterović [Rudar prosti strel]. Julius Wobay [Olimpija]. Rifet Kapić [Gorica solo prodor proti Zavrču]

***
OFSAJDI PLTS 2015/16

86 – OLIMPIJA
74 – KOPER
72 – MARIBOR
67 – CELJE
60 – KRŠKO
59 – DOMŽALE
55 – KRKA
51 – ZAVRČ
43 – RUDAR
42 – GORICA

***
ZAPISNIK

Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem, naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si. Tja lahko tudi pišete, če bi radi podprli

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!]. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip! Pa Vijolčni Bajti za spodbudo!