#Ofsajd 29: Sam’ na penal me pust’


Pa je konec dopusta! Slovenija je spet izgubila na Severnem Irskem. Spet z 1:0. Šment? Šment. Khm? Khm. Še dobro, da je slovenska mlada reprezentanca pred tem na velikonočni ponedeljek premagala Irsko (3:1), ne?

O vzdušju, medijih in vožnji z avionom smo znova govorili s preciznim in natančnim Andrejem Miljkovićem [Ekipa/SN]. S Klemnom sva v nulo analizirala slovensko reprezentanco, ampak nama je nekje na sredi zagodel tehnični škrat in smo malo “vun rezali”. To nastopi pri 15. minuti.

Iskreno se opravičujem in prosim za razumevanje. Tudi za bolehen in prehlajen glas.

***
RUMENI KARTON: Aleš Čeh je zamenjal kar Verbiča namesto Birse, kot mu je svetoval Srečko Katanec. Komunikacijski ali še kakšen drugi šum?

RDEČI KARTON: Ivo Milovanovič za “slabo informiranje z napačnimi informacijami”, ko ni vedel, da so se v 14. minuti v Belfastu poklonili Johanu Cruyffu, in se je potem še precej klavrno opravičil.

HEROJI: Športklub za dober prenos mlade reperzentance kljub tehničnim težavam. Miha Penko izjave Miha Zajca, Luke Krajnca in Primoža Glihe.

UGOVARJANJE: Rok Fakin za mail. Igor Andrin za željo na Twitterju, da bi v živo prenašali Ofsajd. Matej Oražem za roza domžalski dres, ki ga bomo kmalu dobili!

GOL KROGA: Miha Zajc iz prostega strela proti Irski.

***
ZAPISNIK

Oddajo #Ofsajd o naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si. Tja lahko tudi pišete, če bi radi podprli

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], o nas pa dobrodošlo razlaga tudi www.novimaribor.com. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip!