#Ofsajd 28: Burja & Srečkoti


Ofsajd 28 • Burja & Srečkoti

Diamanti? Srečkoti? Triglavčki? Ofsajd išče vzdevek/nadimek za slovenske nogometaše. Kar z besedo na dan. Sicer pa… Prva zmaga v Kopru, prva nad Makedonijo. Srečni? Pa… Slovenija je premagala Makedonijo [1:0] v burjasti tekmi. Juhu? Juhu! Ampak… Ja. Ampak. Srečka Katanca čaka še veliko dela.

Pa ne samo njega, kot smo ugotovili v tokratnem reprezentančnem Ofsajdu. S Klemnom sva se sprehodila skozi 4-3-3, ki to ni, postavitev in formo/predstavo fantov. Kar pet debitantov? Ni švoh. A na klopi sta ostala Matic Črnic, Petar Stojanović, slišali pa smo še en selektorjev komentar na račun Prve Lige Telekom Slovenije, ki ga Ofsajd težko pogoltne. Sploh po tekmi, kjer ni bilo nikakršnega navijanja.

Zakaj in kako je več povedal (kvazi)novinar Rok Maver [Primorske novice]. Uf. Na veliko se je razgovoril in res lucidno predstavil, kako Koper doživlja reprezentanco, finale pokala in zadnjo trenersko menjavo pri koprskem prvoligašu. Ha!

Za konec pa je Žiga Zupanič še ocenil, kakšen orgazem/zgodovina/senzacijo so pripravili fantje iz slovenske futsal reprezentance, ki so premagali giga favorite Špance!

P.S.: Ofsajd #29 bo na sporedu v torek, 29. marca!

***
RUMENI KARTON: Srečko Katanec za odrivanje kamere, ki je le opravljala svoje delo.

RDEČI KARTON: Vzdušje v Kopru, kjer se ni praktično nič navijalo, če odštejemo zanos Makedoncev.

HEROJI: Vsi člani futsal reprezentance za senzacijo proti Španiji!

***
ZAPISNIK

Oddajo #Ofsajd o naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si. Tja lahko tudi pišete, če bi radi podprli

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], o nas pa dobrodošlo razlaga tudi www.novimaribor.com. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip ter Frizerski bajti za pomoč!