#Ofsajd 18: 11 napovedi! 22 felerjev?


Dragi Ofsajdi, drage Ofsajdke! Srečnega, zdravega in žogobrcarskega!

Kot smo lani (na)povedali: z ofsajd zankami življenja PLTS nadaljujemo takoj v novem letu 2016! In v tem letu, ko odštevamo 54 dni do nadaljevanja PLTS, nas čaka… Še in še. Toliko, da sta se Jaša in Rene sprehodila skozi enajst napovedi.

Kdo bo novi trener Olimpije. Kdo bo prvi/naslednji prestopil iz Maribora. Kdo bo prvak 25 edicije PLTS. Kdo bo zastopal Slovenijo v Evropi. Lokalni izzivi. Bo povprečni obisk rastel ali padel. Kdo bo zamenjal največ trenerjev. Kdo bo prvi strelec lige. Kdo bo izpadel iz 1. SNL. Kdo se bo uvrstil v 1. SNL in kdo v 2. SNL. Ter… Bo Srečko Katanec ostal selektor do konca (koledarskega) leta 2016.

Uf. Aja! Joj, bi skoraj bil pozabil! Če Katanec slučajno odpeketa, boste izvedeli ime našega Bokija Batineeee, ki smo ga dali na naslovno fotko podcasta, ker se je tako zamislil sredi oddaje [vrh te oddaje, gotovo]! O, ja. Ali pa ob kaki drugi konkretno veliki priložnosti. Aja, pa še nekaj manjših vprašanj smo dali, čisto tako. Da vidimo, kdo se bo veselil nagrade Vidoviti Boki.

Zahvalili smo se MMC RTV Slovenija oziroma Slavku Jeriču, da nas je izbral za Podcast leta 2015! Hvala v imenu Reneja Puharja [nič več ni Fabijan Cipot, odslej le še Doktor nogometa], Jaše Lorenčiča [Vrhunski nogometaš] in Bokija Batine [Bom Bat]! Hvala!

P.S. Zeblo nas je zelo tokrat, a nas je grela ljubezen do nogometa. Iiiii.

***
RUMENI KARTON: Uredništvo Ekipe [bolj za hec kot zares] ker nisva sodelovala v izboru za naj nogometaša [eni so pa odklonili!] 😀

RDEČI KARTON: Olimpija, ker še ni javila imena novega trenerja in nismo imeli štofa za oddajo! Mislite tudi na nas!

HEROJI KROGA: Jan Oblak (naj nogometaš 2015), Andraž Šporar (naj mladi nogometaš 2015) & Matjaž Kek (naj trener 2015)

***
#Ofsajd najdete na @ofsajd, na iTunes, na Soundcloudu in vsak ponedeljek ob 17.00 nawww.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas prijetno gosti. Najdete nas tudi na platformiwww.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], prijetno pa o nas razlaga tudi www.novimaribor.com