#Ofsajd 17: Top & Flop


Rene in Jaša sta izbrala najboljši jesenski enajsterici: top 11 in flop 11. Zakaj? Zato. Upali smo sicer, da bomo tokrat gostili Marijana Pušnika, ampak bomo nanj računali marca, vseeno pa smo se mu zahvalili in vrnili pozdrave.

In potem? Ja, nič. VZela sva telefon in začela rolati številke. Najprej Slavca in njegovih sodelavcev. Pa potem naših gostov: Janez Borovnica, Simon Maljevac, Primož Cirman & Andrej Miljković. Naslednjič gotovo še koga, pripravili pa bomo še boljšo igro asociacij, čeravno je bila že ta prekleto dobra.

Ekipa Ofsajda vam želi pestro silvestrovo in obilo fuzbalskih ter drugih užitkov v 2016. Če se pa znajdete v ofsajdu, upamo, da vas ne bo tiščalo lulat tako fejst, kot je v tej oddaji Reneja in Jašana. Ker so prazniki, tokrat ni ne rumenega ne rdečega kartona.

***
RUMENI KARTON: /

RDEČI KARTON: /

HEROJI KROGA: Viole Maribor za dobrodelnost
***
#Ofsajd najdete na @ofsajd, na iTunes, na Soundcloudu in vsak ponedeljek ob 17.00 nawww.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas prijetno gosti. Najdete nas tudi na platformiwww.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], prijetno pa o nas razlaga tudi www.novimaribor.com

podcastplts