Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vsi so nori, razen nas

16. aprila 20:00

Stand up komedija

Se tudi vam zdi, da je svet ponorel? No, razen nas, seveda. Mi nismo. Tako vsaj pravi najboljša slovenska stand up komičarka v avtorski stand up komediji.


Predstava je kulminacija sedemnajstih let dela in tisočih nastopov; in Martina pravi, da je to njeno najboljše delo do zdaj. In vemo, da se boste strinjali.

Se tudi vam zdi, kot da bi v dveh letih, ko smo bili zaprti doma, pozabili, kaj je normalno obnašanje? V novi predstavi Martina primerja svoje odraščanje z odraščanjem zdaj. Skupaj z Martino boste šli skozi vse norosti tega, kaj pomeni živeti v Sloveniji in biti Slovenec. Kako hodimo na dopuste, kako delamo in tudi kako spimo skupaj. Izvedeli boste, zakaj bungee jumping ni za debele in zakaj Martina ne bo skočila s padalom. V predstavi, kjer nobena tema ni tabu, boste skupaj ugotovili, da so vsi nori.

Razen nas, seveda. Mi nismo.


Izjave obiskovalcev o predstavi:

»Nova predstava Martine Ipša – Vsi so nori, razen nas, pomeni premik iz običajnega stand upa v družbeno angažirano formo, ki seka na več nivojih. Solze smeha in zaključek, ki zareže do solz! Nadpriporočam! Martina, carica!« (Janja Vidmar, pisateljica)

 »Martina, uro in 40 sem  se smejal non stop. Vrhunska si. Hvala, ker delaš točno to kar delaš. Pika na i je bil tvoj kritičen pogled na družbo. In zaključek tudi. Ostani ogledalo družbe, ostani srčna, ostani ti.« (Nino Ošlak, pevec)

»Fenomenalno! Več kot le komedija! Ura in pol smeha v performansu z dušo in zelo jasnimi sporočili!« – Katja Ujčič


Cena vstopnic: 19€ v predprodaji, 23€ na dan dogodka

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
16. aprila
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Organizator

Narodni dom Maribor