Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vročica

11. aprila, 2023 20:00

Komedija

Cena vstopnice: 22,00 – 24,00 EUR

Show & komedija! Ste pripravljeni na zabavo?


Vroča večerna radijska pogovorna oddaja Vročica na Radiu Špas praznuje 10. obletnico in je na vrhuncu svoje uspešnosti!
Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle ‘veliki radijski pok’ – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo! »Live’. ‘On Air«.
Če boste mislili, da ste za trenutek prišli na prizorišče serije »Seks v mestu«… se ne boste veliko zmotili. Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, moških, kakršnokoli vlogo že igrajo v njihovem življenju.
V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca in zaplesali z nami.
Poslovilna oddaja v obstoječi »trio« zasedbi, njihova zadnja radijska Vročica »mora biti najboljša kadarkoli!« In tudi bo. Udarna. Žgečkljiva, super zabavna in do konca sproščena!
V uprizoritvi praznične oddaje bodo v »radijski eter« dame spustile vse, kar je v dolgih letih še obležalo na ženskem srcu. Z zvestimi poslušalci in poslušalkami bodo spregovorile o tistem, o čemer je pač težko govoriti naglas in sploh podnevi. Ali to povedati partnerju. Možu. Mami. Včasih tudi najboljši prijateljici. Oja, v njihovem studiu je vedno zelo vroče!
Ampak zdaj ni čas za zardevanje, zdaj je čas za sproščeno glasbeno plesno zabavo!
Želimo, da (bo)ste kot del občinstva v »studiu v živo« tudi vi!  Zberite svoje ženske vrste, svoje »žurersko pleme«, pripeljite svoje najdražje, pridite, zraven zapojte, zaplešite in se do konca zabavajte!

Nagrajena režiserka Nina Kleflin, podpisana pod Špasovi veliki uspešnici Menopavza in Seks nasveti od A do Ž, se vrača z novo udarno glasbeno komedijo!

Premiera: 14. oktober 2022
Predstava traja 1 uro in 30 minut brez odmora.

Spletna stran >>


Obveščamo vas, da bo v napovedanih uprizoritvah glasbene komedije Vročica vlogo Barbare igrala Lara Jankovič, ki bo nadomestila odsotno Nino Ivanič.

Nakup kart


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
11. aprila, 2023
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Organizator

Narodni dom Maribor