Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Turneja Better Live – Razsrediščenja 2024

11. aprila 20:00

/ IntimniOderGT22

/ koncert Vasco Trilla & Diego Caicedo + Tea Vidmar & Irena Z. Tomažin


/ Better Live je mednarodni projekt, ki bo potekal do avgusta 2026 in se zavzema za trajnostno kroženje glasbenikov v Evropi, torej z upoštevanjem ekonomskih, socialnih in okoljskih vidikov. Zato bo turneja potekala v obliki manjših koncertov v povezavi z lokalnimi skupnostmi in bo pošteno plačana. Projekt podpira in zagotavlja strokovno znanje za 9 neformalnih mrež po Evropi, ki so pogoj za učinkovito umetniško kroženje v Evropi. Zavod Sploh je glavni partner v naši regiji, v regionalno mrežo pa je vključenih 12 slovenskih, italijanskih in hrvaških organizacij, ki se ukvarjajo z organizacijo koncertov in drugih dogodkov, povezanih s svobodno improvizacijo, med njimi tudi GT22.

Na prvi turneji Better Live gostujeta dva barcelonska glasbenika, kitarist Diego Caicedo in bobnar Vasco Trilla. Pridružili se jim bosta slovenski glasbenici Tea Vidmar in Irena Z. Tomažin

Better Live je sofinanciran s strani programa Ustvarjalna Evropa Evropske unije in del cikla koncertov Razsrediščenja Zavoda Sploh.

Better Live Music >>>

Več o partnerjih, mreži in koncertnem ciklu Razsrediščenja >>>


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
11. aprila
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

IntimniOder.GT22

Organizator

Better Live Music