Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Tadej Toš: V živo

22. januarja 19:00

19€

Stand-up komedija

Toš. Terapija.


Tadej Toš je lani je kot ‘lock-down’ klovn v našem Awwwditoriju bistveno prispeval k ohranjanju kolikor toliko normalnega mentalnega zdravja v kavč arest prisiljenih Slovencev.
Letos kavč aresta (zaenkrat) še ni, a mentalno stanje slovenskega življa zato ni prav noč boljše. Nasprotno! Mirno lahko zapišemo, da se približujemo kritični točki akutnega fukjenitisa*. Kar pomeni, da bolj kot kdaj koli potrebujemo Toš terapijo.

Zakaj? Ne zgolj zaradi smeha, ki preverjeno pozitivno učinkuje na zdravje, ampak tudi zaradi Tadejeve sposobnosti, ki je v teh čudnih časih prava redkost: v slogi in dobri volji združiti Slovence najrazličnejših plemenskih pripadnosti in prepričanj.
Pa malce pomislimo: kdo v tej naši ljubi deželici se ta hip še lahko pohvali s takim dosežkom? Erm… ni prav veliko kandidatov, kaj? Priložnosti, da vsaj kako uro preživite v vsesplošni slogi s sonarodnjaki (in se ob tem še imenitno zabavate) pa še manj. Zato je nikar ne zamudite!

*fukjenitis: Diagnoza. Opis je predolg in prezapleten za opombo, zato zapišimo le, da je to zahrbtno in hudo nalezljivo bolezen odkril Tadej Toš, ki jo tudi najučinkoviteje in najuspešneje zdravi. In ja, terapija je potrjena. In testirana. In varna. In brez stranskih učinkov.


Za nakup vstopnic in ogled dogodka velja PCT pogoj.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
22. januarja
Čas:
19:00
Cena:
19€
Kategoriji:
,

Organizator

Narodni dom Maribor