Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Počitnice s prijatelji 2023

23. junija 00:00 - 31. avgusta 00:00

Še malo! Komaj čakamo na zaključek šolskega leta in začetek POČITNIC S PRIJATELJI 2023 Zveze prijateljev mladine Maribor.

Začnemo 23. junija, z druženjem v Mestnem parku v okviru Art kampa, 25. junija bo na morje odpotovala prva skupina otrok, 26. junija se začne program v Domu ustvarjalnosti mladih, ki vse do 31. avgusta ponuja veliko priložnosti za ustvarjalno druženje otrok in mladih v mestu:

POMEMBNE INFORMACIJE ZA STARŠE oz. SKRBNIKE:

  • Na vse počitniške dejavnosti je zaradi omejenega števila udeležencev OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA (razen za delavnice v Mestnem parku) – za varstvo in program Prileti na Pohorje s PRIJAVNICO, za brezplačne dejavnosti pa preko TELEFONA ali E-POŠTE,
  • Tematski izleti, ustvarjalne delavnice-igralnice, tematske delavnice za otroke ter tematske delavnice in soba pobega za mlade so BREZPLAČNE, za počitniško varstvo, program Prileti na Pohorje! in sredine izlete so potrebna DOPLAČILA.
  • Vse dejavnosti potekajo, če ni drugače navedeno, v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor, kjer je tudi MESTO ZBIRANJA IN VRNITVE z izletov.
  • S podpisom IZJAVE STARŠEV/SKRBNIKOV o seznanitvi s potekom počitniški dejavnosti se seznanite s potekom počitniških dejavnosti, navodili, priporočili ter nam zaupate kontaktne podatke. Ob vseh nadaljnjih prijavah sporočite le ime in priimek otroka. Starši/skrbniki otrok, ki bodo vključeni v varstvo, ob prijavi prejmete dodatna navodila in priporočila.
  • Sestavni del Izjave so tudi Pravila in priporočila glede uporabe mobilnih naprav. Prosimo vas, da jih pred podpisom izjave preberete.
  • OBLEKA IN OBUTEV NAJ BO DEJAVNOSTIM IN VREMENU PRIMERNA, otroci naj imajo s seboj VODO v steklenički za večkratno uporabo in ZDRAVO MALICO.
  • Pridržujemo si pravico do spremembe programa v primeru neustreznih vremenskih razmer ali druge višje sile.

INFORMACIJE IN PRIJAVE (od 5. 6., vsak delovni dan, med 8.00 in 16.00):

INFO-DUM – Dom ustvarjalnosti mladih (DUM) Maribor, Razlagova ul. 16
T: (02) 229 94 50
M: 040 433 511, 041 532 119
E: 


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Začetek:
23. junija 00:00
Konec:
31. avgusta 00:00
Kategorije:
, , , , ,

Prizorišče

Maribor center