Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Pandemenca

21. februarja 20:00

Avtorska komedija

Ne zamudite doze smeha z mojstroma satire


Boris Kobal in Boris Devetak, zabavni dvojec iz časov priljubljene oddaje TV Poper, predstavljata svojo svežo predstavo – avtorsko komedijo za staro in mlado.

Humoristična gledališka predstava nosi pomenljiv naslov: Pandemenca. Devetaku in Kobalu sta namreč v zadnjih časih nagajali tako pandemija kot demenca … in tako se je zgodila Pandemenca.

Igralec, režiser in komik Boris Kobal je po daljšem času ponovno aktiven. Sprva ga je iz »luknje« zbezal komik in režiser Tin Vodopivec, ki ga je povabil v film Nekaj sladkega. Boris je s svojim, sicer kratkim, vložkom v filmu gledalce nasmejal do solz. Morda je bil prav to zgovoren znak, da »še ni za odpis« in povod za svežo gledališko, povsem avtorsko predstavo. Skupaj z Borisom Devetakom se bosta sprehodila po preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, obudila stare like in pripravila čisto nove skeče.

»Satirični niz skečev Borisa Devetaka in Borisa Kobala je nasmejal tudi koprsko občinstvo! Z nemalo samoironije se predstava dotakne tudi plagiatne afere, ki je splošna pandemenca še ni povsem izbrisala, za humorista in občinstvo pa je očitno katarzična.«
Primorske novice, april 2023


 

Nakup kart


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
21. februarja
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Organizator

Narodni dom Maribor