Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Odprtje razstave Krik pod oceanom

23. septembra, 2022 19:00 - 21:00

KUD Coda, prostor, kjer je kultura doma

Z nakupom lastnih prostorov se je Codovcem odprlo široko ustvarjalno polje. KUD Coda ni le glasbena šola, niti glasbena ustanova. Je prostor, kjer je takšna in drugačna kultura doma. Veseli smo, da naše bele stene pomagajo polniti raznoliki ustvarjalci. Lani smo tako gostili platna z naslovom Odsevi naše učenke in nepogrešljive članice ekipe, Mateje Uranjek. Z novim šolskim letom pa bo praznino zapolnil še en znanec KUD Coda.

Kdo je Navid Fadaee Nazer?

Navid je izjemen človek, ki ga je življenjska preizkušnja pripeljala do Maribora. In res smo veseli, da je temu tako. Navida nam je leta 2018 predstavila naša dobra prijateljica Mira in kemija je v trenutku preskočila tudi med nami. Akademsko izobražen iranski filmski ustvarjalec je brez pomisleka prostovoljno poprijel za fotoaparat in vsak večer neutrudno pripravljal foto spomine in video utrinke prvega (Z)mešanega festivala. Tega ne bomo nikoli pozabili, kot tudi našega novega sodelovanja.

Krik pod oceanom

Razstava Krik pod oceanom pripoveduje o usodah in položaju žensk v Iranu in drugih muslimanskih deželah. Odprli jo bomo v petek, 23. septembra, s pričetkom ob 19. uri. Krajšemu pogovoru med ustvarjalcem in našo Katjo ter kulturnemu programu bo sledila pogostitev. Udeležba je brezplačna, veseli je bomo!

The post Odprtje razstave Krik pod oceanom appeared first on KUD Coda.

 


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
23. septembra, 2022
Čas:
19:00 - 21:00
Kategorija:

Prizorišče

Kud CODA
Koroška cesta 63
Maribor, Slovenija

Organizator

KUD Coda