Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MOKUMATSURI: SAYONARA, GOBLIN-CHAN

19. oktobra, 2019 11:00 - 20:00

Spoštovani,

letos smo se na sestanku dogovorili, da bomo naredili malce posebno obliko MokuMatsurija, saj je v društvu Zlati Goblin prišlo do marsikaterih sprememb, ena izmed teh je tudi ta, da bi se naj v naslednjih mesecih Društvo Zlati Goblin preimenovalo v Društvo Animoku, kar pomeni, da letos GobliCon popolnoma odpade. Ali pač?

Ravno zato smo rekli, da bo to posebna oblika, saj se bomo s tem dogodkom poslovili od Goblina in zakorakali povsem novim izivom naproti. Tako bo ta dogodek združeval tako elemente GobliCona kot tudi MokuMatsurija.

Naj samo še opomnimo, da bo ta dogodek v večji meri usmerjen v interaktivnost in igre, tako video kot tudi namizne, tako da smo se odločili, da letos ne bo Cosplay tekmovanja, pa tudi prostora za umetnike tokrat žal ne bo, saj tokratna tematika tega pač ne dopušča. Ste pa cosplayerji in umetniki vsekakor dobrodošli, da se nam pridružite kot obiskovalci in še sami malce sodelujete na kakšnem tekmovanju, ki pa naj zaenkrat še ostanejo presenečenje. Ne razumite napak, cosplayerji so vsekakor dobrodošli na dogodku, samo tekmovanja ne bo, morda pa kakega posameznika v cosplayu pričaka tudi majhno presenečenje. 😉

Zaenkrat je načrtovani termin za dogodek sobota,19. oktober 2019. Dejstvo je, da bomo dogodek vseeno letos izvedli šele jeseni, saj se nam spomladanski termin ni izšel.

To je zaenkrat vse. Ko bomo imeli več informacij, pa se ponovno javimo.

Podrobnosti

Datum:
19. oktobra, 2019
Čas:
11:00 - 20:00