Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

ANIMOKU JEOPARDY (KVIZ) NA MOKUMATSURIJU 2019

19. oktobra, 2019 15:00 - 16:00

Ker smo letos v Izoli iz malhe povlekli enega izmed naših starih kvizov in se je ponovno izkazalo, da je zadeva med sodelujočimi zelo priljubljena, smo se odločili, da se na letošnjem MokuMatsuriju ponovno vrnemo k eni naših najpopularnejših oblik kviza, tako da se bomo ponovno posvetili Animoku Jeopardyju.

Pravila smo sicer še nekoliko prilagodili. Število sodelujočih ni omejeno, v rednem delu bo na voljo 6 kategorij po 5 vprašanj (vsaka kategorija bo točkovana od 100 do 500 točk). Odgovarjalo se bo po principu, kdor prvi dvigne roko, lahko odgovarja. Če tisti, ki je prvi dvignil roko, ni odgovoril pravilno, boste imeli nekaj sekund časa tudi ostali, da podate pravilni odgovor. Ko se čas izteče in nihče ne odgovori, se odgovor razkrije in so te točke za vse sodelujoče izgubljene.

Vsak napačen odgovor pomeni tudi minus točke, tako da je treba tehtno premisliti, ali želite odgovarjati. Vsak napačen odgovor vas bo vedno stal -100 točk, tudi če odgovarjate na vprašanje za 500 točk.

Tudi pri vprašanju za Final Jeopardy sodelujete vsi. Pravilni odgovor pa vam lahko prinese 1500 dodatnih točk, z napačnim odgovorom pa jih lahko izgubite 500.

Ker smo v Izoli uporabili stara vprašanja, vas ne rabi skrbeti, saj bomo za MokuMatsuri za vas pripravili povsem nova vprašanja.

Podrobnosti

Datum:
19. oktobra, 2019
Čas:
15:00 - 16:00