Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Mladinski družabni večer 3/2024

21. marca 19:00 - 22:00

MLADINSKI DRUŽABNI VEČER

MACRAME & IGRE

Četrtek, 21. marec 2024 // 19:00 // Kulturni inkubator

V četrtek, 21. marca 2024 se ob 19. uri v Kulturnem inkubatorju (= galerijski prostor na Koroški cesti 18) pričenja tokratni mladinski družabni večer, katerega osrednja delavnica bo učenje oziroma izdelava macrame* rastlinske obešanke. Konec koncev je mesec marec tisti, ki počasi prišepetava pomlad v naše kraje, in zato bo vsak udeleženec tokrat prejel prav poseben zelen paketek za domov.

Zakaj, te zanima? Ta dan namreč obeležujemo tudi mednarodni dan gozdov, v petek pa še mednarodni dan voda in na MKC Maribor si želimo male geste trajnosti za boljši planet vpeljevati na redni bazi! S to aktivnostjo se posredno pridružujemo tudi pobudi Čebelarske zveze Slovenije, ki v soboto, 23. marca 2024 obeležuje »Dan sajenja medovitih rastlin«.

Seveda pa bo za čas naše delavnice vzporedno na voljo tudi kup namiznih družabnih iger kot so Jungle Speed, Uno Flip, klasični remi. Tisti z bolj nemirnimi nogami pa vabljeni v klet oziroma “MKC gaming room”, ki ponuja tudi namizni tenis in namizni nogomet. Kot običajno, dobre glasbe in prigrizkov ne bo manjkalo.

Izzivamo te, da od doma prineseš tudi kakšno svojo namizno igro in nas naučiš igranja le-te, in razširiš svoj krog zainteresiranih igralcev!

Vabljena, vabljen!

*Macrame je tehnika vezanja vozlov v vzorce in se uporablja za izdelovanje stenskega okrasa, torbic, obeskov, nakita, igrač in drugih deklorativnih elementov.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
21. marca
Čas:
19:00 - 22:00
Kategorija:

Prizorišče

Kulturni inkubator