Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MARSOVE USTVARJALNICE: DAN ODPRTIH VRAT

8. februarja 10:00 - 18:00

8.2.2024 @ 10:00 – 18:00
Vetrinjski dvor

Pridružite se nam na dan slovenskega kulturnega praznika, ko odpiramo vrata in vabimo vse radovedne duše k odkrivanju čarobnega sveta ustvarjalnosti in edinstvenih programov Zavoda MARS Maribor!

Ker je ustvarjanje gonilo razvoja človeštva, vas vabimo, da odkrijte paleto navdihujočih ustvarjalnic, ki jih ponuja Zavod MARS Maribor. Od umetnosti do tehnologije, kreativnosti do inovacij – naši programi so zasnovani tako, da spodbujajo razvoj veščin in odpirajo vrata novim priložnostim.

Ustvarjalne delavnice ponujajo sodelovanje na interaktivnih dogodkih, kjer lahko izkusite pristno ustvarjalnost pod vodstvom naših strokovnjakov. Vabljeni tako začetniki, kot tudi izkušeni ustvarjalci. Marsove ustvarjalnice so namreč prilagojene družinam in s tem vsem ravnem znanja.

Zavod MARS Maribor je skupnost pedagogov, mentorjev in kreativcev. Spoznajte našo ekipo, ki jo povezuje strast do inovacij in ustvarjanja. Obiščite nas na Dnevu odprtih vrat v Vetrinjskem dvoru in spoznajte programe, ki jih za vas oblikujemo in izvajamo skupaj z domačimi ustvarjalci. Vzpostavite nova prijateljstva, delite ideje in se povežite z enako mislečimi posamezniki.

REDOSLED:

10.00 – 11.00: PREDSTAVITVE DELAVNIC // MARSove delavnice na vročem stolu

11.00 – 12.00: PRAVLJICA // 9 min sončnega zahoda, z avtorico knjige Patricijo Vukajdanovič in ilustratorko Saro Vidmajer

12.00 – 13.00: IZBRANO // Spoznajte mozaik in animirani film

13.00 – 15.00: DELAVNICA // Ustvarjalna delavnica z Nino Holc

15:00 – 16:00:  IZBRANO // Spoznajte fraktalno risbo in tečaj likovne umetnosti za odrasle

16.00 – 17.00: TISKOVNA KONFERENCA

16.00 – 18.00: DELAVNICA // Spoznavam glino z Eva Prepeva


Vabimo vas na odprti dan poln novih znanj!

Vstopnica: brezplačno

Spremljajte nas na: http://www.marsmaribor.org/


Dogodek organizira Zavod MARS Maribor v koprodukciji Narodnega doma Maribor. V primeru slabega vremena in drugih nepričakovanih posebnosti si organizator pridržuje pravico do spremembe programa.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
8. februarja
Čas:
10:00 - 18:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Vetrinjski dvor

Organizator

Zavod MARS Maribor