Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

KRAKAOKE za (poredne in pogumne) otroke

9. decembra, 2023 10:00

KRAKAOKE za (poredne in pogumne) otroke Simone Kopinšek je avtorska predstava in obenem zabava za vso družino, še najbolj pa za otroke, ki so po mnenju odraslih  (vsaj) enkrat na dan  (le) malce poredni.

Vprašanja, ki se ob tem zastavljajo, so mnoga: ali so otroci res poredni? Ali pa so samo malce zvedavi ali nevedni in poskušajo na svoj (poredni) način najti odgovore na vprašanja, ob katerih (še posebej) odrasli zardevamo? In zakaj otroci največje lumparije ušpičijo ob najmanj primernih trenutkih in zapovrhu še tistim, ki jih imajo najraje?

Predstavo začnejo mojstrsko interpretirane in tudi malce čarobne pripovedi. Osrednji del sooblikujejo otroci, ki jih avtorica povabi na naslovne krakaoke, in zaokroži likovno-gibalna poustvarjalnica. Manjkala ne bo niti glasba, saj brez nje krakaokati ne gre.
Predstava Krakaoke za (poredne in pogumne) otroke vas bo osrečila, nasmejala, ob njej se boste vedno znova (za)čudili, po njej pa doma zadovoljno zaspali ob vtisih krakaokastih-modrosti, ki vas bodo za vselej pomodrile in spremenile.

Še nekaj krakaokastih napotkov:
Predstava in poustvarjalnica-gibalnica je namenjena vsem. Da, tudi staršem in skrbnikom!
Ob udeležbi priporočamo široka oblačila, da se bodo otroci lahko gibali kar se da sproščeno.
S seboj prinesite kakšno vreč(k)o ali torbo, ker bodo otroci najveretneje (ne)kaj odnesli s seboj.
Ob kapi in šalu ter rokavicah nikar ne pozabite vzeti s seboj za vsaj en zvrhan žep dobre volje in za vsaj pol dolge nogavice nagajivosti.


Izvaja: Simona Kopinšek
v sodelovanju z
Zavod MARS in festival Vilinsko mesto


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
9. decembra, 2023
Čas:
10:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Večnamenska dvorana