Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Koncert štirih

22. januarja 20:00

Severa Gjurin, Rudi Bučar, Vasko Atanasovski, Dejan Lapanja

Cena vstopnice: 17,00 – 20,00 EUR

Koncert je prestavljen z 29. 11. 2023


Glasbeni kvartet, katerega člani utrjujejo več desetletne glasbene poti v različnih projektih in predvsem kot solo ustvarjalci, v tej sestavi deluje prvič.

So avtorji, kantavtorji. Ideja zakaj pa izhaja iz spontanega preigravanja avtorskih skladb nekega večera v koncertnem zaodrju. Naslednji dan je nekaj ostalo, iskra in tu je nekakšen glasbeni konglomerat. Preplet ljudskosti Rudija Bučarja in žlahtnosti saksofonista Vaska Atanasovskega in intimnega glasu Severe Gjurin ter liričnega in polno zvočnega kitarista Dejana Lapanje. Zgodil se je zvok in snovanje svojih kompozicij, na nov, še neslišan način. Koncert štirih je projekt, ki je preprost in kompleksen v svojih mnogoterih nabojih različnih in zelo sorodnih si ustvarjalcev. Vreden, da mu prisluhnete!


Informacije glede vstopnic:

  • vstopnice, ki ste jih kupili za koncert 29. 11. 2023, veljajo tudi za januarski termin,
  • če vam termin ne ustreza, ste upravičeni do vračila kupnine. Če ste vstopnice kupili preko spleta, nam na vstopnice@nd-mb.si pošljite potrdilo nakupa in denar vam bomo povrnili na račun, s katerega ste plačali. Če ste vstopnice kupili v naši Infomacijski pisarni, se oglasite pri nas v času uradnih ur in vrnili vam bomo kupnino.
  • vstopnice lahko za kupnino zamenjate najkaseneje do 6. decembra 2023.

Nakup kart


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
22. januarja
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Organizator

Narodni dom Maribor