Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Goran Vojnović: Đorđić se vrača

15. marca 20:00

|Ponavljajoči dogodek (pokaži vse)

One event on 18. marca, 2024 at 20:00

Predstava abonmaja Komedija 2023/2024

Cena vstopnice: 18 EUR 20 EUR

Glavni junak uspešnice Čefurji raus! je odrasel in se po mnogo letih vrne na Fužine. V sočni fužinščini nam razloži, kje je bil in kako je biti nazaj.


Je Marko Đorđić še čefur? Kaj je z mamo Ranko in očetom Radovanom? Kje so njegovi prijatelji Adi, Aco in Dejan? Kdo sta Nataša in Alma in kaj ima z njima? Kaj je s Slovenijo in basketom? In kaj imajo droge, policija in Slovenske Konjice z vsem tem?

Marko Đorđić je humoren opisovalec svoje okolice in vešč kritik družbe. Z duhovitimi, a ostrimi refleksijami razkriva spremembe v naših življenjih in odkriva nove stične točke med čefurji in Slovenci.

Đorđić se vrača je monokomedija, ki se (kot pred leti odrski Čefurji raus!) na izpraznjenem odru odreče spektakelskim efektom, saj Bulčeva režija stavi le na surovo moč Vojnovićevega besedila in igralsko neposrednost Aleksandra Rajakovića.


Pomembno: presedanje abonentov Komedije je možno le med abonmajskimi redi (Ponedeljek in Petek), ne pa tudi v terminih za izven, ki niso del abonmajskega programa. Abonente vljudno prosimo, da presedanja uredijo v času dopoldanskih uradnih ur Informacijske pisarne (med 10. in 13. uro), lahko tudi preko telefona ali e-pošte. Presedanja v primeru razprodanih terminov ne moremo zagotoviti. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
15. marca
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Organizator

Narodni dom Maribor