Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Drag show Terme Vulva

29. junija 20:00 - 21:00

DRAG SHOW KRALJIC PREOBLEKE HOUS OF VULVA

TERME VULVA

Sobota, 29. junij 2024 // 20:00 // Kulturni inkubator // Obvezne predhodne prijave

Foto: Mario Županov

Na oder Kulturnega inkubatorja v soboto, 29. junija 2024, prihajajo prav posebne gostje: visoka bradata teta, ostrojezična boginja, opulentno dekle in teatralna koketa. Nastopile bodo namreč kraljice preobleke iz zasedbe Hous of Vulva, ki vabijo na sproščujoč tretma, saj bodo Kulturni inkubator spremenile v Kulturne terme. Obljubljajo drag, kot ga v Mariboru še niso pokazale, zanj pa so potrebne predhodne prijave.

Karmen Daš, Vera Vulva, Patricia Vulva, Dia Vulva so članice prve štajerske drag queen skupine Hous of Vulva, ki so jo ustanovile leta 2019. V Mariboru so Hous Of Vulva nastopile tudi na 3. Paradi ponosa Maribor, ki je septembra 2023 potekala v organizaciji MKC Maribor. »Hvaležne in ponosne smo, da smo bile vključene v program Parade ponosa Maribor 2023, saj so take priložnosti nepogrešljive za queer mladino in ker je pomembno, da se tudi v Mariboru ustvarja queer joy.«

Zdaj se pod okriljem MKC Maribor vračajo na mariborski oder in vabijo na prav poseben tretma:

»Terme Vulva ponovno odpirajo svoja vrata! Ste utrujeni? Vas boli hrbet od pretežke denarnice? Ste si prehladili gleženjčke? Potem so Terme Vulva pravi naslov za vas. Od globinske masaže bobničev do (ne)diskretnih škandalov v preddverju, Terme Vulva ponujajo unikatno izkušnjo, ki jo doživi le izbrana množica, zato pohitite in si čim prej zagotovite svoje mesto. Najdete nas skrite med glicinijami iz Razočaranih gospodinj sredi ogroženega pragozda – se pravi tam, kjer vas bo še taksist vprašal, a ste prepričani? Kaj torej še čakate? Prijavite se in si rezervirajte svoj termin v najbolj modnih termah Vulvenije!«

Asortiman osebja za vse čute bodo sestavljale kraljica žnablanja Karmen Daš, brkata lepotica Vera, modna papaja Patricia in zgovorna soseda Dia Danica. Show bo, kot se za zgovorno sosedo spodobi, povezovala Dia, ki rada zagrabi mikrofon.

Kdor si želi drag show ogledati v živo, se mora predhodno prijaviti na spodnji povezavi, saj je število mest v Kulturnem inkubatorju omejeno.

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
29. junija
Čas:
20:00 - 21:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Kulturni inkubator