Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Derek Benfield: Kako se znebiti bodočega moža

12. aprila 20:00

|Ponavljajoči dogodek (pokaži vse)

One event on 15. aprila, 2024 at 20:00

Predstava abonmaja Komedija 2023/2024

Cena vstopnice: 18 EUR 20 EUR

Izbira tistega ‘za vedno’ nikoli ni enostavna!


Dve leti je, kar je Silvija zapustila svojega Bojana. V odnosu vendar mora biti mnogo več od rutine, kavča in Netflixa! Zagotovo obstaja tudi njen Romeo, uspešen, poln energije, priročen in za piko na i še noro zaljubljen vanjo. A najti ‘pravega’ vseeno ni tako enostavno! Slednjič izbere bolj lahkoten pristop k iskanju. Poda se na ljubezensko avanturo najti moža in je pri tem – prekleto uspešna. Še preveč!

Kar trije bi lahko bili bodoči’: ‘raketa od človeka’, učitelj Sebastijan, odvetnik Valter in najboljši mizar v mestu Edi – vsi so do konca zagreti, da se bodo poročili z njo. Le nezvesta nevesta še ni povsem prepričana… Zabavni prizori si sledijo hitreje od vagonov dirjajočega vlaka in Silvija se v ljubezenskih igricah iz minute v minuto bolj zapleta. Eden pleza po balkonu, drugi pride nenapovedano, tretji popravlja v spalnici… Neizbežno je, da bo kmalu prišlo do soočenja. Le kakšno bo? Kako bo Silvija krmarila v koktejlu moških, kdo bo najbolj v šoku, zakaj in katero potezo bo na koncu potegnila? Res težka odločitev! Mogoče jo lahko reši le koketna prijateljica Ema?

Zabavna komedija navdušuje s hitrostjo dogajanja in krmarjenja med obilico moških v stanovanju – z enim samim plemenitim ciljem najti pravega moža.

Kjer bi se situacija lahko zapletla, se tudi bo! K sreči pa človeška domišljija in ženska iznajdljivost ne poznata meja. Zagotavljamo vam uro in pol čiste gledališke zabave in smeha!


Pomembno: presedanje abonentov Komedije je možno le med abonmajskimi redi (Ponedeljek in Petek), ne pa tudi v terminih za izven, ki niso del abonmajskega programa. Abonente vljudno prosimo, da presedanja uredijo v času dopoldanskih uradnih ur Informacijske pisarne (med 10. in 13. uro), lahko tudi preko telefona ali e-pošte. Presedanja v primeru razprodanih terminov ne moremo zagotoviti. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
12. aprila
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Organizator

Narodni dom Maribor