Glasba in zvok

Youre’up radio

GT22, Glavni trg 22,
2000 Maribor

Boštjan Eržen

bostjan.er@gmail.com


FacebookYoure’up radio

DCIM\100MEDIA

Projekt Youreup radio je v prvi vrsti namenjen mladim, ki imajo željo sebe, svoje delo ali pa področje, katero jih zanima predstaviti širši javnosti. To bo mogocče v obliki bloga preko spletnega portala www.youreupradio.com, na katerem bo deloval tudi internetni radio, ki bo gostoval radisjke oddaje z razlicčnimi temami. Celoten portal bomo zaokrožili s skrbno izbrano alternativno glasbo čez dan, zvečer pa tematsko glasbo glede na program radia. Del programa bo tudi informativnega značaja, kjer želimo zajeti vse tekoče, prihajajoče dogodke ter poročila o že preteklih. 

Smatramo da tudi pri nas obstaja veliko inovativnih ambicijoznih ustvarjalcev, ki kreirajo sodobno alternativno kulturo. Številni talentirani mladi dj-i, bendi, glasbeni producenti, video in grafični oblikovalci, ter mnogi drugi umetniki, imajo težave pri promoviranju svojega dela zaradi pomankanja finančnih srestev in medijskega prostora. Ne glede na to, pa jim napredek sodobne tehnologije omogoča da ustvarjajo na vedno višjem in celo profesionalnem nivoju, z nizkimi stroški in osnovno opremo.

Zato pa s projektom predvsem želimo doseči večjo razgledanost mladih na vseh področjih ne le glasbenem, predvsem pa mladim ustvarjalcem ponuditi priložnost sodelovnaja in svobodnega ustvarjanja.