Glasba in zvok

Afekt

djsplif26@gmail.com
Afekt

Tehno, ki ga suče, riše nasmeške na obraze vseh pod odrom, njegova mednarodna prepoznavnost pa je garancija za dober party vsakič ko nastopi. Funky, groovy, mešanica novega in starega, za vsakega ljubitelja elektronske glasbe.

Mariborčan, ki je že trdno zasidran v svetovni elektronski glasbeni sceni, se izvrstno znajde tako v vlogi producenta, kot tudi didžeja. 

S svojim edinstvenim stilom vrtenja in produkcije, se vzpenja po vseh lestvicah elektronske glasbe, redno pa z organizacijo dogodkov skrbi tudi za slovenske partygoerje.

(Techn)Ostrostrelec visokega kalibra, znan po svojih smrtononosnih ritmih pri založbah kot so Neptuun City, Sub Cult in Phunkation.

Dj Splif, ki je poznan po svoji kvalitetni in energični izvedbi techno setov, ki jih nadgrajuje z unikatnimi tehnikami vrtenja in scratchinga. 

Poleg odličnih organizacijskih sposobnosti, ki jih vsi dobro poznamo v okrilju mariborske Pekarne, pa se Splif tudi veliko ukvarja in posveča ustvarjanju glasbe. 

Svoje delo je izdal že pri marsikateri priznani techno založbi, med njimi tudi: YinYang, Neptuun City, Phunkation, Monkey rec., Intuition, SubCult, Vezotonik, GrooveWorxx, itd.