Good Vibes – Good Wines

Vinske ceste / Fontana vin - Vodole (Vodole 2, Malečnik)

Sproščena chill glasba izpod rok DJ Timo-G, mešanje vinskih cocktailov, zabava, kulinarika ter druženje na terasi Fontane vin. Pred nami je pester večer na terasi Fontane vin: Good vibes – Good wines! V ritmih sproščene – chill glasbe bomo na Fontani vin uživali v petek 26. aprila: Dogodek, ki ga nesmete zamudit! Se vidmo 26. aprila na terasi Fontane vin!

Vinske zgodbe – Degustacija vrhunskih parmezanov

Vinske ceste / Fontana vin - Vodole (Vodole 2, Malečnik)

Degustacija vrhunskih parmezanov v kombinaciji z lokalnimi vini. Degustacija vrhunskih parmezanov v kombinaciji z do 12 let starimi balzamičnimi kisi in lokalnim vinom bo na Fontani vin potekala v sredo 13. septembra ob 19.00 na Fontani vin. Ob vsakem posameznem vinu vam bomo predstavili po en staran vrhunski parmezan najvišje kakovosti! Mislite, da veste kaj je parmezan? Poznate razliko med Grano Padano in Parmigano Reggianom? Svet Parmigiana Reggiana je zelo raznolik. Italijani ga imenujejo kralj sirov, katerih zgodovina sega v 11 stoletje. Parmezani se razlikuje med seboj po kvaliteti, kraju pridelave in pašnikih na katerih se pasejo krave. Vsi vzorci so nagrajeni z zlatimi medaljami iz WCA (World Cheese Awards). Dva vzorca se celo ponašata z dvojno zlato medaljo za kvaliteto in spadata med kronske dragulje v svetu parmezana. Za popolno zadovoljstvo sledi še degustacija vrhunskih vzorcev balzamičnega kisa (Aceto Balsamico), ki so starani od 4 leta pa vse tja do 12 let. Dogodek je omejen na 50 oseb! OBVEZNA PIJAVA!

28€

Dalmatinski večer

Vinske ceste / Fontana vin - Vodole (Vodole 2, Malečnik)

Na Fontano vin prihajajo utripi dalmacije. Na Fontano vin prihajajo utripi dalmacije Kdaj? V petek 18. avgusta od 18.00 naprej! Nastop Tadeja Lončariča z dalmatinskimi ritmi ter morski pridih prigrizkov bodo na Fontani vin pričarali prečudovit večer pod zvezdnatim nebom. Vabljeni!

Ko zapojejo klopotci

Vinske ceste / Fontana vin - Vodole (Vodole 2, Malečnik)

Prihaja nov vikend in z njim nov dogodek na najbolj vinski terasi na štajerskem. Prihaja nov vikend in z njim nov dogodek na najbolj vinski terasi na štajerskem. Na terasi Fontane vin - Vodole. KO ZAPOJEJO KLOPOTCI. Dogodek smo zaradi dežja prestavili na datum: V nedeljo 13. avgusta, od 11.00 do 20.00. V nedeljo bodo na dogodku Ko zapojejo klopotci malečniški brači s konjsko vprego slavnostno pripeljali in postavili klopotec na terasi Fontane vin. Ob postavitvi klopotca bo za odlično vzdušje poskrbljeno z živo glasbo, pripravljali bomo narezke ter pečenega odojka ... Edinstvena degustacija na Fontani vin s čipiranim kozarcem, ponuja degustacijo šestih vin med osmimi, ki jih ponujajo lokalni ponudniki. Fontana ponuja tudi dva domača ekološka sokova. V nedeljo bo na Posestvu SONČNI RAJ od 11.00 do 20.00 obratoval najdaljši dvosmerni zipline v Sloveniji, Zipline Čebelji let.

Odprtje Zimske Pravljice

Vinske ceste / Fontana vin - Vodole (Vodole 2, Malečnik)

Pravljična okrasitev, zimske dobrote ter zanimivi dogodki bodo krasili Fontano vin v decembru!