#Ofsajd extra: Iber prestopno leto


Tokrat smo celo v Ofsajdu morali narediti izjemo. Že v torek. ja. Dan po Ofsajdu #24. In ja, saj, če bi vedeli… Bi… Ampak kdo pa je tole vedel? Ha? Kdo?

Baje lahko na prestopni dan prestopnega leta, torej 29. 2., bojda dekleta zaprosijo fante za roko… Lahko pa tudi NK Maribor odslovi svojega trenerja, četudi je ta izgubil šele drugo prvenstveno tekmo, prvo v spomladanskem delu po zelo dolgih pripravah.

Nasvidenje Krunoslav Jurčić, it’s been emotional. Prihaja/vrača se Darko Milanič. Mož, ki… No, saj smo v oddaji veliko povedali. Še raje, kot da bi čakali na uradno predstavitev ter dodatne informacije, smo poklicali… No, najprej novega sovoditelja Klemna Florjančiča [linijo je na koncu vrglo ven, se vljudno opravičujemo], nato tri res vsebinske, vestne, razgledane in zgovorno direktne navijače s sezonskimi vstopnicami v Ljudskem vrtu [Uroš Šoštarič, Matevž Stepišnik, Žiga Kos – pri slednjem je vmes zmanjkalo signala, tudi za to se toplo opravičujemo] ter za konec še Simona Šparavca, novinarja TV Slovenija, ki je tudi prvi 29. februarja 2016 predal informacijo o zares nepričakovani menjavi. Hvala vsem štirim za hitro odzivnost!

Nekaj je vsekakor jasno: edina prava naslednja obletnica te (ne)pričakovane poteze bo šele čez štiri leta.

P.S.: Montaža tokratne oddaje je narejena na 1,2,3, zato vljudno prosimo za razumevanje.

***
Oddajo #Ofsajd o naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si.

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], o nas pa dobrodošlo razlaga tudi www.novimaribor.com. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah!