#Ofsajd 9: Slovenija gre (vseeno) naprej, dobrodošli!


Nepričakovanega gosta na levem boku ni imel sinoči le Bojan Jokić. Okej. Uf. Pa saj… Je bilo pričakovano? Malo pa že… Andrej Jarmolenko… Hud gost, ki se je lepo udomačil na svoji strani in zagnal motor, da je Slovenija v dodatnih kvalifikacijah na prvi tekmi z Ukrajino v Lvivu izgubila z 2:0 oziroma 0:2. Pa saj… Sinoči je bilo kar nekaj porazov.

Naš Rene je pripeljal kar v studio ob tako pozni in s pivom politi uri nenapovedanega obiskovalca Miho Sonda, tako da smo se uvodoma kar malo lovili, saj je prišel nekdo, ki nas baje obožuje, čeprav nas je šele zdaj prvič poslušal. Hm. Da fak? Kakorkoli. Zato je bila tokratna oddaja rahlo bipolarna, saj je imel Jaša kar nekaj težav, da se je privadil na novo realnost in poskus vplivanja publike na nekatere odločitve, a jih je z odlično montažo Bokija Batine kar dobro zatrl. Šef je pač lepo bit, ne?;)

Jah. Tako to je. Vse je enkrat prvič. Tudi Jarmolenko za Jokića, Kurtića, Krhina in ekipo. Ampak, glejte, Slovenija še lahko gre naprej. Kar vprašajte našega gosta. Miha Penko, imenovani @penkalis [Sportklub]. Krasen gost, še en Primorec! Vse boste tako izvedeli o tem, kako je biti uradni napovedovalec/špiker na tekmah slovenske nogometne reprezentance.

Pogovarjali smo se seveda tudi o tem, kje je lažje prebrati prvo postavo: v Ljudskem vrtu ali Stožicah. In prišli do ugotovitve, da je v torek na vrsti tekma za to generacijo in selektorja. Začeli smo res poklapano, se skušali razvrediti med to izvenserijsko poznosobotno oddajo in na koncu, spet, celo zapeli. In bomo, baje, tudi v Ljudskem vrtu. Ni predaje? Baje res ne.

Upamo, da bomo tako razposajeni tudi v sredo, 18. novembra, ko bo naš gost eden-in-edini Andrej Miljković [Ekipa]. Takrat bomo že vedeli vse, kako in kaj, Milko pa nam bo seveda povedal, zakaj je tako.

#Ofsajd najdete na @ofsajd, na iTunes, na Soundcloudu in vsak ponedeljek ob 17.00 [da, tudi tokratno oddajo] na www.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas prijetno gosti. Najdete nas tudi na platformi www.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], prijetno pa o nas razlaga tudi www.novimaribor.si