#Ofsajd 32: Roka, Roke, Roki…


Penal. Rdeči. Ni penala. Ni rdečega. Smsi. Tiskovke. Pisma. Disciplinska komisija. Ni, da ni. Dobrodošli v PLTS! In dobrodošli v Ofsajdu!

Tokrat smo besedo znova dali tudi Mateju Klincu, ki je več povedal o zadnjih dogajanjih v Olimpiji, ter Žigi Kosu, ki se je razgovoril o pestrem mariborskem tednu. Vmes pa 30. krog. Ja, le šest jih še ostalo. No, pa pokal.

Iber, iber, iber pestro. Upamo, da bomo slišali še čim več vaših mnenj [na ofsajd@urbani.si].

***
RUMENI KARTON: Domžale za 2 gostujoča WC-ja za 1.000 navijačev, Zavrč za Viole na bregu, Krško: zakaj gostujoči navijači na travnati klanec poleg osediščene prazne tribune?

RDEČI KARTON: Sodnikom. Ni kaj za dodat.

HEROJI KROGA: Lepo slavje v Novi Gorici s Terror Boysi, vnovičen desant Ljubljančanov na Domžale.

UGOVARJANJE KROGA: Nik, Rok.

GOL KROGA: Protinapad Maribora/gol z glavo Novakovića • Amer Krcić [Rudar] za lep lob.

***
ZAPISNIK

Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem, naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si. Tja lahko tudi pišete, če bi radi podprli

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!]. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip! Pa Vijolčni Bajti za spodbudo!