Ofsajd 31: PR? PR!


Obisk. Ultimat. Prvenca. Debate. Intervjuji. Kamera. Žaljivke. Zmerjanje. Žaljenje. Živci. Menjave. Odstopi. Goli. Avtogoli. Sodniki. Naslov. Obstanek. Ritem. Forma. Pokal. Evropa. Slavje. Beda. Evrogoli. Kvaliteta. Povprečje.

In še in še. In še in še. In še in še. In še in še…

Dva kroga, osemindvajseti in devetindajseti, a ključna drama po koncu. V Mariboru in Ljubljani, kje pa drugje. Pa tudi sicer? Kdo ne želi biti tretji? Kdo bo peti? Kdo bo obstal? Uf.

Ofsajd je pridal svoje in išče še vas, dragi ofsajdki in ofsajdke, da nas kontaktirate, predlagate in predvsem pomagate pri soustvarjanju celovite slike, boljše klime in predvsem pri tistem, kar imamo vsi radi: dobrem fuzbalu.

P.S.: Hvala NK Domžale za “paket” in predvsem za dres! Iber, giga, ultra hvala!

***
RUMENI KARTON: Andrej Kastrevec, ker je zapustil Krko, ko je šlo najbolj zares. Matej Jug, ker je izgubil nadzor in se je pustil odrivati.

RDEČI KARTON: Maribor za slabo urejanje internih problemov, ki so postali zelo javna zadeva. Marko Nikolić za rasistično opazko na račun Blessinga Elekeja.

HEROJI KROGA: Rudar Velenje za prost vstop ob 20. obletnici Velenjskih knapov. Navijači Zavrča v Ljubljani. Nuclear Power Boys v Kopru.

UGOVARJANJE KROGA: Domžale za dres in celi paket! Hvala!

GOL KROGA: Senad Jahič 100 na uro [Rudar proti Gorici]. Mate Eterovič v 28. krogu za lob/gol iz 40 metrov.

***
ZAPISNIK
Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem, naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si. Tja lahko tudi pišete, če bi radi podprli

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!]. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip!