#Ofsajd 30: Daj mi rdečega!


Tokrat sva pa kar sama. Ja. Ker bo ritem v aprilu preveč ubijalski. Tudi opisi bodo krajši. Ofsajdi pa ne! Ha! Še enkrat opravičilo za tehnične napake [tudi morebitne tokratne].

Bil je 27. krog, ko je bil uspeh domačih ekip obratnosorazmeren z uspehom domačih ekip. Liga je tako relativna, da je Zavrč deset točk od Evrope in deset točk do “Evrope”. Noro, a? Bitka na vrhu, porazi v bitkah za Evropo in pa kičkuglanje na dnu.

P.S.: Naslednji Ofsajd #31 bo na vrsti že v četrtek, 7. aprila!

***
RUMENI KARTON: Blažu Vrhovcu, če je res, kot poroča Ekipa, želel rdeči karton najprej za soigralca Kotnika, nato pa še zase. Vsi bentimo čez sodnike, ampak škoditi lastni ekipi?

RDEČI KARTON: Obisk v Novem mestu, 700 gledalcev proti Olimpiji je res (pre)malo, pa tudi napovedovalec “upajmo, da bomo izvlekli vsaj točko”

HEROJI: Trije navijači Krškega: Jernej, Lovro in Nejc, ker Nuklearcev ni bilo.

UGOVARJANJE: Ne rabimo rama, hvala, lahko pa podpora.

GOL KROGA: Huda akcija Krškega za 1:0 v Domžalah, strelec David Poljanec.

***
ZAPISNIK
Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem, naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si. Tja lahko tudi pišete, če bi radi podprli

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!]. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip!

pltspodcast