#Ofsajd 25: [D]remi


*OPOZORILO* Oddaja zaradi tehničnih težav nesramno, a nenamerno preskakuje. Iskreno se opravičujemo obema gostoma, najbolj pa vam, cenjeni poslušalci.

Derbi vseh derbijev. Tekma, ki je imela preveč pod/predzgodb za 90 minut. Zato se ponuja rekordno dolg Ofsajd po rekordno gledanem derbiju [373.616 prek Kanal A], ki ni postregel z goli, je pa zato s praktično vsem drugim. “Vseeno, Jaša, skoraj tri ure?” je razumen in smiseln očitek/kritika/vprašanje. Ja. Vem. Predolg. Tako dolg, da predlagamo poslušanje po kosih [spodaj navodila].

Zakaj tako iber predolg? Ker smo gostili Mateja Klinca iz Olimpija Supporters, ki je soorganiziral največji desant Ljubljančanov na Maribor, in Matjaža Šalamuna Šalco, špikerja Nk Maribor v Ljudskem vrtu. Hvala obema za res vsebinske odgovore!

S Klemnom pa sva se sprehodila še skozi štiri preostale, z goli nekoliko oskubljene, vendar nič manj kvalitetne in za razplet zlasti na dnu lestvice razburljive tekme 24. kroga PLTS

Navijači Olimpije morda najprej skočite na 35. minuto.

Navijači Maribora morda najprej skočite na 90. minuto.

***
RUMENI KARTON: Matic Fink [Olimpija] za odvezovanje in zavezovanje kopačk.

RDEČI KARTON: Kanalu A za izbiro in debato sobotnih gostov, še bolj pa za zamik tekem in občutek, da se vsebinsko pokrivanje PLTS vse bolj krči.

HEROJ KROGA: Matej Radan [Rudar]! Izvajanje gol avta, ki gre v kot. Noro! Aja. Pa Rudar je zmagal. Z 20 favli!

UGOVARJANJE KROGA: @Dixi1979 za spraševanje in poskus PayPala, iber hvala, še rihtamo stvar – ni še vse, kot smo mislili, da je. Hvala!

GOL KROGA: Dejan Urbanč [Krško] za evrogol, granato, golazo.

***
ZAPISNIK

Oddajo #Ofsajd o naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], o nas pa dobrodošlo razlaga tudi www.novimaribor.com. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah, Marku Ulagi za logotip!