#Ofsajd 24: Posodi mi dres


Uf. Uf. Uf! Zdaj vem/vemo/veva! To je, zdaj pa res, vaša oddaja. Čisto. Vaša. Oddaja. Po naši interni limonadi in cirkusu in kičkanju v minulih dveh tednih… Če mislite, da je Milivoju Novakoviću fejst cinglal telefon… Uf. Je imel še mirne dni v primerjavi s soustvarjacema oddaje Ofsajd.

Hvala. Vam! Da ste spodbujali, vztrajali, spraševali, pisali. Koliko in kaj vam pomeni Ofsajd. Ravno ko bi bil skoraj obupal… Se vas je našlo kar nekaj, ki ste… Pomagali, svetovali, poskušali, nekateri med vami pa tudi s konkretnim predlogom ali željo po sodelovanju [take imamo najraje!]

Klemen Florjančič, še en biser s Pobrežja, je torej prvi, ki je poskusil. Je zamenjal Reneja Puharja? Kdo ve. Upali smo sicer na “nepreklicni odstop” v obliki tedenskega dopusta [a la Zlatko Zahovič], a vsaj za zdaj nismo prišli skupaj [lahko pa uporabite hešteg #renevrnise]. Da, Reneja bomo pogrešali, vendar tudi Zavrč mora igrati brez Pavola Bajze. Ofsajd ima zdaj Klemna Florjančiča!

PLTS se v svojem 23. krogu, prvem spomladanskem, nadaljuje polna presenečenj. Res. Dogaja! Pune! Polhn! Iber! In tudi Ofsajd je poln presenečenj. Morda smo, ko pogledate dolžine tokratne oddaje, predolgi? Želeli ste – poslušajte, haha. Urban Kramar se je iz Novega mesta oglasil kar sam, prvi nogometaš PLTS v zgodovini, ki se je sam oglasil Ofsajdu in to z razlogom. Kakšen gost, kakšna kapaciteta!

Poleg šoka, kar zmaga “izšolane” Krke nad “mizernimi” Domžalami nenazadnje tudi je, pa sva s Klemnom nato obdelala še preostale štiri tekme. Vsaka šteje. Čisto. Vsaka. Najbolj med vsemi pa seveda prihajajoči derbi.

Upam, da bo vaših odzivov, nasvetov, ponudb, predlogov, informacij na ofsajd@urbani.si čim več [lahko mi pa gušite tudi na Twiterju in Facebooku].

***
RUMENI KARTON: Krunoslav Jurčić za kričanje na avtmigeca.

RDEČI KARTON: Prvi ligi / Kanalu A za zamujanje z začetki polčasov in vse krajši studijski del.

HEROJI KROGA: Vsak od 10.350 gledalcev, ki so vztrajali v dežju in mrazu • Gostujoči Krško avtobus [in video], premočeni Terror Boys • Prebujeni navijači Kopra.

UGOVARJANJE KROGA: Vsi, ki ste nam pisali med odmorom, tako ali drugače.

GOL KROGA: Veljko Batrović in njegov strel iz kolena • Glavomet Krškega po podaji Dina Hotića iz kota, zaključil Luka Volarić.

OFSAJDI: Celje, Krško in Krka 4, Domžale in Maribor 3, Gorica, Koper in Rudar 2, Zavrč in Olimpija 1.

***
Oddajo #Ofsajd o naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu in. SVa na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], o nas pa dobrodošlo razlaga tudi www.novimaribor.com. Sva koga ali kaj pozabila? Ja. Hvala, Boki Batina, GT22 & Rene Puhar za sodelovanje v oddajah!