#Ofsajd 23: Via Ljubljana


E.V.O.G.A! In sva ga končno dočakala! Dalj časa smo se iskali, lovili, njuhali. Na koncu pa se le navohali! V triindvajsetem Ofsajdu je tako gost Marko Nikolić, [novi] trener Olimpije.

Pogovor je sicer potekal v srbskem jeziku [M. Nikolić] in poskusu srbskega jezika [J. Lorenčič + R. Puhar], za kar že vnaprej prosimo za razumevanje, vendar je zato posladek na koncu, ko je gospod Nikolić pokazal v testu precejšnje poznavanje slovenskega nogometa. No, dokaj. Zadovoljivo? To pa zagotovo.

Pogovarjali smo se o tem, kako je bilo prevzeti Olimpijo in kako je bilo prevzeti Olimpijo brez Ezekiela Hentyja. Pa o prestopih, o Zlatku Zahoviću, o Slaviši Stojanoviću, o imperativu pritiska po naslovu v Stožicah, o prvem klicu Milana Mandarića in še (marsi)čem.

Rene in Jaša sva v sklepnih pripravaj, 23. krog se vse bolj bliža [27. februar ali še štiri, pet tekem skakalcev]. Cel kup novosti, lestvic in ostalega se obeta! Zato… Če se znajdete v Ofsajdu… Počakajte, ker pride kmalu novi!

***
RUMENI KARTON: Aleksander Čeferin [NZS] za intervju na Siolu, ker očitno še vedno verjame in hvali strukture Uefe in Fife, čeprav sta Michel Platini in Sepp Blatter izključena iz obeh organizacij.

RDEČI KARTON: Za medijski ping-pong Dejana Stefanovića [SPINS] & Mirana Vuka [Zavrč] na hrbtih plač igralcev in trenerje.

HEROJI KROGA: Blessing Eleke (ko je bil še v Gorici). Njegovo dobrodelnost so si v Novi Gorici dobro zapomnili. Odlomek: “Pred časom se je v našem domu oglasil temnopolti mož z bankovcem za 50 eur v roki, rekoč “this is for your people”. Po mesecu dni sem ga ponovno zagledal v avli doma z širokim nasmehom in bankovcem v rokah. Danes mi je pustil denar v ovojnici v pisarni. Mladeniču je ime Blessing Eleke in je vrhunski nogometaš iz Nigerije.

UGOVARJANJE KROGA: Peter Dominko in Urban Kramar za dopolnitev himne Krke, na katero sva trpko pozabila.

***

Oddajo #Ofsajd o naši in vaši Prvi Ligi Telekom Slovenije najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, kar je najbrž na iTunes, kjer nama lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, po vsej verjetnosti pa ste na nas naleteli tudi na Soundcloudu.

Sva na facebooku, na tviterju še ne, predvsem pa pridno odgovarjava na ofsajd@urbani.si.

Najdete pa nas tudi na Ajnfoh, Aufbix platformi urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], o nas pa dobrodošlo razlaga tudi www.novimaribor.com.

Sva koga ali kaj pozabila? Nikoli! Hvala, Boki Batina! In GT22!

Podcast