#Ofsajd 21: Deseti brat


In smo… Ne samo nazaj! Na drugi lokaciji. Tudi mi smo imeli pester zimski prestopni rok. Bokija Batino, ki mu želimo obilo sreče in čim več podcastov tudi v prihodnje, je zamenjal Yeti, za katerega še zbirava primerno ime. Prvi predlog je Stane, a verjamem, da zmoremo vsi skupaj bolje.

Prejšnji teden je oddaja žal odpadla [sponzor: ospen], prvič, odkar delamo Ofsajd. In kaj več si ne moremo privoščiti. Sploh ker se toliko dogaja in ste nekateri že pošteno neučakani. Tudi mi. Zdaj… Upava, da boste nekoliko potrpežljivi z rahlim padcem kvalitete, za kakršne koli predloge in pomoč, če obvladate te stvari, pa sva na voljo na ofsajd@urbani.si

Ampak gremo kar k 21. epizodi. Gost? Peter Dominko, ki s svojo ekipo SN Portal beleži iber klikanost v času prestopnih rokov [poletni vseeno bojda nažge zimskega]. Portal, h kateremu se radi zatečemo, še raje pa podebatiramo tja do Odrancev, kjer ve Dominko vse tisto, česar vi ne veste o slovenskem fuzbalu.

Sprehodili smo se skozi Top 10 prestopov zimskega prestopnega roka. In jih zložili dramaturško od desetega proti prvemu. Upamo, da se z našim izborom vsaj približno strinjate? Upamo. Itak pa bodo še kakšni prestopi prostih igralcev, tja, do 27. februarja, kot je Pero podučil Jašo.

Opomba: oglas smo morali zaradi tehnične analfabetskosti [smo kot šesti sodnik za golom, ki mora nadomestiti četrtega, ki se je tako poškodoval, da ne more dvigniti elektronske table za menjavo, šesti sodnik pa o tem ve pač premalo]. Hvala pa ti Buha in Frizerski Bajti. Brez tebe… Tudi nas ni. In brez vas, cenjeni poslušalci! Hvala za potrpljenje. No, vsaj ko gre za tehnični del. Za vsebinski del nam komot lahko gušite 😀

***
RUMENI KARTON: Občine, klubi, upravne enote, NZS. Najdite nekako rešitev, da prijateljske tekme niso za zaprtimi vrati. Nogomet se igra za gledalce, ne?

RDEČI KARTON: Alen Borošak za rdeči karton Denisu Šmeju na prijateljski tekmi Maribor – Videoton.

HEROJ TEDNA: Alen Borošak, ker ni upošteval želje Maribora in Videotona, da bi Maribor drugi polčas vseeno igral z enajstimi.

UGOVARJANJE TEDNA: Tokrat je to še posebej kompliment! Forum Nk Maribor, ki nas je dejansko pogrešal, vsaj sodeč po tem, kar smo lahko prebrali
***

Oddajo #Ofsajd najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, in na iTunes, kjer nam lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično. Za zdaj po novem snemava na skrivni lokaciji, a skozi okno gledamo reflektorje Ljudskega vrta. Ha! Najdete pa nas tudi na platformi www.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!] in tam nam lahko tudi pišete na ofsajd@urbani.si.