#Ofsajd 20: Epilepsija


Začeli smo kar z antiepileptiki. Ker je toliko dogajanja na nogometni tržnici, da še mi komaj sledimo. Uf. Dogaja. Na polno. Zato sta Jaša in Rene šla po lestvici [tokrat od spodaj navzgor] skozi aktualne dogodke naravnost iz kavča [oziroma dveh zmahanih zicev].

Ampak ker sama ne veva še zdaleč vsega, sva poskrbela za novega gosta. Čas si je vzel legenda – Sebastijan Gobec. Povedal je, kako je sodelovati z Mariborom, zakaj je Ivan Firer šel v Vietnam, zaželel si je Zavrč v polfinalu pokala, a dobil Domžale, saj je bil žreb opravljen vmes.

Aja, pa hvala Petru Dominku in ekipi SNPortal, da je agencija za vse nas. Res. Hvala! Pridno delajte še naprej!

P.S.: Večna hvala pa Buheju in Frizerski bajti. Yetija smo naročili. Ko pride, bomo snemali več in še bolje. Hvala!

***
RUMENI KARTON: Športni direktorji lige, ki ne poskrbijo, da bi moštva šla v čim bolj popolnjeni zasedbi na priprave.

RDEČI KARTON: NZS za skromno predstavitev žreba pokala in skrb za nižje nige

HEROJI TEDNA: PR Olimpije oziroma najbolj zvestim navijačem Olimpije v Afriki; Matej Oražem, da je upošteval željo Nejca Vidmarja pri odhodu v Olimpijo

UGOVARJANJE TEDNA: Luka Lazar in Peter Dominko za popravke Ofsajda #19; Jože Pepevnik za pisanje ob prestopu Valona Ahmedija; Milan Mitrovič za iskreno pojasnilo pri odklonitvi sodelovanja v Ofsajdu#20.

***
Oddajo #Ofsajd najdete tukaj, kjer ste jo pravkar našli, na iTunes, kjer nam lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, na Soundcloudu in vsak ponedeljek ob ob 17.00 nawww.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas [beseda tedna] gosti. Najdete nas tudi na platformi www.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!] in tam nam lahko tudi pišete na ofsajd@urbani.si.