#Ofsajd 19: Relativna hitrost kopačk


Ne en! Kar dva gosta! Ker se toliko dogaja in ker imamo še toliko tem za obdelati med zimsko pavzo, ko smo tudi – kot lahko slišite – zelo zimsko razpoloženi. Karkoli že to pomeni.

Ob prestopu Petra Stojanovića iz NK Maribor v Dinamo Zagreb sva za mnenje, oceno in napoved povprašala Aleksandra Holigo, stručkota za hrvaški fuzbal [več o njem najdete nawww.telegram.hr/autor/holiga/]. Tudi o Matjažu Keku in Krunoslavu Jurčiću smo kakšno rekli, upajoč, da boste znali paberkovat iz hrvaškega jezika tisto najbolj uporabno.

Ker smo uvodoma rekli tudi kakšno o novem trenerju Olimpije [več o Milanu Nikoliću v Ofsajdu #20!], smo oddajo nehote raztegnili. Ampak je bilo vredno! Kajti ko nas je obiskal Uroš Kogal [www.kogalsport.com/sl/]… Smo slišali vse in še malo čez. O tem, zakaj so kondicijski trenerji nujno zlo, zakaj so kopačke lahko napačen izbor in kako hiter je dejansko Marcos Tavares, ki dejansko zelo pametno teče. Ja, Uroš Kogal je bil vrhunski gost!

Ofsajd pa se zahvaljuje tudi Frizerski bajti, svetovni bajti rekordov, za prvo donacijo, ki jo bomo vnovčili za (še) bolj kvalitetne oddaje. Hvala, Buha! Ofsajd!

***
RUMENI KARTON: Skrite številke pri prestopih, tokrat Petra Stojanovića [NK Maribor]

RDEČI KARTON: Komunikacija med Milivojem Novakovićem in Milanom Mandarićem [NK Olimpija]

HEROJ KROGA: Marko Lešnik, trener NK Maribor B, za iskren odgovor

UGOVARJANJE KROGA: Nova rubrika, prvi rezultati v Ofsajdu 20!
***

Oddajo #Ofsajd najdete na tukaj, kjer ste jo pravkar našli, na iTunes, kjer nam lahko pritisnete kako, ajde, vsaj trojko in napišete kakšno taktično, na Soundcloudu in vsak ponedeljek ob ob 17.00 nawww.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas [beseda tedna] gosti. Najdete nas tudi na platformi www.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!] in tam nam lahko tudi pišete na ofsajd@urbani.si.