#Ofsajd 16: V komentirnici nagrad


Pavza? Zima? Kaka pavza? Kaka zima? Ni zime za fuzbalske eskime! Nak! Sploh, ker se v PLTS dogaja in DOGAJA. Marijan Pušnik je bivši. Jap. Blessing Eleke že skoraj iz Gorice v Olimpiji…

Ampak to še ni vse! Eh. Kje pa. Spet imamo gosta, ki… Ga radi slišite, če pa to ne, pa ga vsekakor poslušate. Ker ga “morate”? Ja. Itak. Ampak… Tomaž Lukač. Tisti komentator na Kanalu A, ki ima PLTS skorajda še raje kot ekipa Ofsajda. Dobre pol ure smo govorili o komentiranju, o fuzbalu, o atmosferi, o decibelih, o…. Marsičem. Super sogovornik. Malo utrujen, ampak to zato, ker je v Lukni v Ljudskem vrtu bincal.

Govorili smo namreč minuli torek, ko je medijska selekcija sicer znova, a vsaj nekoliko manj klonila proti izbranemu štabu NK Maribor (6:4). Barve Ofsajda je na igrišču zastopal Rene, ob igrišču pa Jaša. Že tam smo premlevali o minuli jeseni in tako je Ofsajd nabral kar nekaj nagrad. Ne, ne onih na igrišču, te smo delili že na Urbani in vas vabimo, da si jih ogledate še enkrat.

Ne, ne… Tokrat smo šli ob igrišče. Skozi medije, intervjuje, kolumne, barve dresov, izjave, mašila, župane, vreme, oksimorone, tviterje… O, ja. In še in še. Zato čestitke vsem nagrajencem, izbranih med zimskim premorom. Hvala!

***
RUMENI KARTON: Disciplinski komisiji, ki je dala kar tri tekme prepovedi Davidu Poljancu [Krško] za štart, ki je bil prej neroden kot karkoli drugega.

RDEČI KARTON: Vodstvu NK Olimpija za odslovitev Marijana Pušnika

HEROJI TEDNA: NK Domžale za zmago na Fair Play lestvici te jeseni

***

#Ofsajd najdete na @ofsajd, na iTunes, na Soundcloudu in vsak ponedeljek ob 17.00 nawww.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas prijetno gosti. Najdete nas tudi na platformiwww.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], prijetno pa o nas razlaga tudi www.novimaribor.com