#Ofsajd 13: Domži!


Prvi, izjemni, izvenserijski medtedenski ligaški Ofsajd. (Ne)srečni trinajsti. Zakaj? Ker je Jaša verjel, da se bo na lestvici premikalo gori, doli, naokoli. Pa se, nak, ni. Vsi klubi so ostali na isti pozicji po 20. krogu. mpak to ne pomeni, da ni bilo vredno. Eh!

Rene in Jaša sta se zapeljala v Domžale. Specifično fuzbalsko okolje, kot nama je razložil Matej Oražem, športni direktor [in ne predsednik!!!]. Na dolgo in široko je povedal vse in še več [največ pa po intervjuju], da zdaj malo boljše razumemo marsikaj. Tudi, recimo, prestop Erika Janža v Maribor ter Matica Črnica in Dejana Trajkovskega v kontra smer. Pa o tem, kdaj je Oražem lahko prebolel Čukarički, ko se je poleti (pre)hitro končala domžalska evropska zgodba. No, pa zvemo tudi, kaj bolj vleče v Domžalah: Maribor ali Olimpija.

Sprehodila sva se skozi vseh pet tekem, od one jutranje ob enih popoldan v Novi Gorici pa skozi ligo. Ja, veva, rekla sva, obljubila, da bova kratka… Pa sva že v sredo zvečer, po intervjuju, posumila, da bomo dolgi. Ampak nič zato. Z veseljem ekipa Ofsajda dela to, kar dela. Ne nazadnje, čakamo na prav posebno priložnost, ko vam razkrijemo pravo ime našega Bokija Batine / Bom Bata. Ki je tokrat prispeval heroja kroga!

***
RUMENI KARTON: Štetje publike na debelo preko prsta

RDEČI KARTON: Delegiranje tekme ob 13. uri

HEROJ KROGA: domžalski pubec z megafonom. Mlad, ampak zagnan. Take nuca liga.

#Ofsajd najdete na @ofsajd, na iTunes, na Soundcloudu in vsak ponedeljek ob 17.00 nawww.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas prijetno gosti. Najdete nas tudi na platformiwww.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!], prijetno pa o nas razlaga tudi www.novimaribor.com