Moj sošolec Miha

Kdo za vraga je to? Je fant, ki ga poznam že od svojega šestega leta. Skupaj sva obiskovala glasbeno šolo oz. bila v istem razredu pri nauku o glasbi. Najine poti pa so pa se združile spet v prvem letniku gimnazije. Postala sva sošolca. Ne za dolgo, saj je letos odšel v razred mednarodne mature. Ob vsem naštetem ne najdem besede, s katero bi opisal trenutek, ko sem ga zagledal na odru v eni glavnih vlog. Od malega fantiča, ki pri melodičnih izvedbah skladb v glasbeni šoli ni dobival ravno blestečih ocen, je prerasel v pravega šovmejkerja. Upam, da svoj pevski talent izkoristi in se poda v igralske vode. Če ne v Sloveniji, pa v tujini.

Poleg dolgoletnega prijatelja sem na odru opazoval še enega »norca«. March Hare. Igral ga je Alex in je svojo vlogo poleg klobučarja Malenška odigral vrhunsko. Omenjena fanta imata vokal in odrsko prezenco, ki jima ju lahko zavidajo številni mlajši profesionalni igralci. Na odru pa igrata predvsem vlogi zabavljačev, kar jima karakterno več kot ustreza.

Alica v čudežni deželi kot muzikal me je zelo pozitivno presenetil. V amfiteater sem vstopil z nizkimi pričakovanji. Zapustil pa ga očaran. Lepše popestritve petkovega popoldneva si ne bi mogel predstavljati. Če bi pa že videno moral oceniti po lestvici od ena do deset, pa bil nedvomno izbral kar spodobno devetico.