Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vilinska Lacha: Blaž Mencinger

17. decembra, 2022 20:30

Blaž je izurjen kantavtor, ki nastop poveže v zgodbo intime, začinjene s kančkom samoironije in humorja; v Mariboru je bil v solo izvedbi že večkrat toplo sprejet. Iskreno ga veseli, da se bo Mariboru prav na Vilinskem odru predstavil še s celotno zasedbo.

Je pevec, kitarist, pisec besedil, predvsem pa pripovedovalec zgodb. Letos je samostojno ali z bendom nastopil na več kot dvajsetih odrih po Sloveniji, odlikuje pa ga iskren nastop in povsod je deležen dobrega odziva publike. Pred kratkim je izdal debitantsko malo ploščo, ki je bila na radijskih postajah dobro sprejeta. Nazadnje smo ga lahko slišali kot posebnega gosta v oddaji Izštekani, pred tem pa v več intervjujih in radijskih nastopih na Radiu Maribor, Prvi in Valu 202.

“Gre za mladega ustvarjalca, ki sklada zelo premišljen indie pop. In ta nas bo, zagotavljam, v prihodnje še velikokrat vsaj potolažil, če ne nasmejal. Res odlično.” (24 ur, M. Ambrožič).

Zasedba: Blaž Mencinger, vokal in električna kitara, Luka Dobnikar, bas kitara, Matic Štemberger, klaviature, Pavel Čebašek, bobni


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
17. decembra, 2022
Čas:
20:30
Kategorije:
, ,

Organizator

vilinsko mesto