Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

VegaMarket v Mariboru

17. maja 10:00 - 18:00

Vabljeni na Malo tržnico v Mariboru, ki bo založena z vsemi mogočimi veganskimi in trajnostnimi izdelki

Kaj? Veganska tržnica s kulinarično ponudbo in vsemi mogočimi trajnostnimi izdelki, okoljevarstvena predavanja in delavnice. Kdaj? Nedelja, 26. maj 2024, od 10:00 do 18:00. Kje? Mala tržnica, Dominkuševa ulica 5, Maribor. Kako? Brezplačen vstop.

Vabljeni na Malo tržnico v Mariboru, ki bo 26. maja založena z vsemi mogočimi veganskimi in trajnostnimi izdelki, ogromno bo možnosti za okusen brunch (ali pa kar kosilo), predstavilo se bo tudi nekaj dobrodelnih organizacij, ki delujejo na področju zaščite živali v Sloveniji.

Celoten dogodek bo okoljevarstveno obarvan, saj so organizatorji pripravili zanimiv program s predavanji in delavnicami s področja trajnostne prehrane, zero-waste življenjskega sloga in drugimi tematikami zaščite našega planeta. Dogodek bo organiziran po principih zero-waste. Program bo potekal večji del dneva, zato ste nanj vabljeni tako vsi domačini kot tudi tisti iz širše okolice, saj je ljubezen do živali, zdrave prehrane in zaščite okolja skupna mnogim. Program v predavalnici najdete na plakatu.

Projekt je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor in organizacije Thrive Philanthropy


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
17. maja
Čas:
10:00 - 18:00
Kategorija: